Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szülők tudta nélkül...

Ha a szülők tudta nélkül elszökök otthonról, hogy a barátommal töltsék egy hétvégét, akitől a szüleim tiltanak, mi lenne a következménye?

Figyelt kérdés
A barátom 40 éves, én 17 és a szüleim erőszakkal tiltanak tőle. Szeretnék vele tölteni egy hétvégét de más nem jutott eszembe, minthogy elszökök. Ő budapesti én pedig erdélyi. Mit tudnának a szülők tenni, ha ez megtörténne?

2017. ápr. 9. 09:24
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Na akkor tisztázzuk, Ő jön ide, nem én megyek.
2017. ápr. 9. 10:13
 22/50 anonim ***** válasza:
41%
Ó. és ha ő jön ide, miért is kell elszökni?
2017. ápr. 9. 10:14
 23/50 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, egy hétvégét? Nagyjából semmiféle következménye nem lenne a szüleid idegrohamán kívül... egyébként szerintem az a szülő sem százas, aki komolyan azt hiszi, hogy erőszakkal beleavatkozhat a 17 éves lánya kapcsolatába...
2017. ápr. 9. 10:20
 24/50 A kérdező kommentje:
Mert nem engedik hogy beszélgessek vagy találkozzak vele.
2017. ápr. 9. 10:21
 25/50 anonim ***** válasza:
69%
Vajon miért...
2017. ápr. 9. 10:24
 26/50 anonim ***** válasza:
68%
Még jóhogy nem engedik. Gusztustalan ez a korkülönbség.
2017. ápr. 9. 10:25
 27/50 anonim ***** válasza:
77%

Akkor tisztázzunk valamit: ha egy negyven éves faszi tizenévessel kavar. ott két lehetőség van: vagy komoly gondok vannak a pasival, vagy könnyen hülyíthető dugnivalót keres. Ha a tizenhét éves tudja hogy csak kefélésre kell, akkor egye fene, a szíve joga ha ebbe belemegy (az apád helyében letépném a csávó tokét, de mindegy)

Akkor nézzük a második esetet. Annak a csávónak mi baja van hogy nem korban hozzáillő nőt keres aki a szellemi partnere lehet? Vagy nem kell a maga korabelieknek mert komoly baj van vele, vagy nem akar\nem tud megmaradni egy komoly kapcsolatban. ami megint neked rossz kérdező. Ugyanis az ilyen férfi nem partner, max kúrópajti. Ami nem gáz ha mindkét fél benne van, de nem hiszem hogy tizenhét évesen szexpartnert keresnél mindenféle kötöttség nélkül.

2017. ápr. 9. 10:25
 28/50 anonim ***** válasza:
14%
31 éves vagyok. Tehát szerintem még fiatal. Azon 26 volt amikor születtem. Nálatok is majd ennyina különbség.
2017. ápr. 9. 10:26
 29/50 anonim ***** válasza:
72%

Azért, mert a szüleid tudják, hogy a "párod" nem normális, beteg f**z, aki csak meg szeretne dönteni egy szűk p***cit. Egy 40 éves fószer ennél többet nem akar egy 17 évestől, ezt rajtad kívül mindenki tudja. olyan korban vagy, hogy teljesen meg lehet szédíteni és nem ismered az embereket, de a szüleid és mindenki más tisztán látja. Ezért óvnak tőle. Gondolom, szépeket mond, ígérget és sokat bókol, és "megért", de hidd el, ha megkapta, amit akart, akkor ejtve leszel. Plusz a szüleiddel is oda a jó kapcsolat, a bizalom. Tehát a végén két szék közül a pad alá fogsz esni.

Most éppen azon fáradozol, hogy teljesen kiszolgáltasd magad ennek az embernek.

2017. ápr. 9. 10:28
 30/50 anonim ***** válasza:
64%
Eszetlen pitsa vagy. Mit akarsz egy 40 év évestől?
2017. ápr. 9. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!