Zavarna, ha a fiad sok nőt hordana fel a lakásotokba?
A fiammal, aki 26 éves ketten élünk egy 2.5 szobás lakásban, fele enyém fele övé (apja után örökölte).
De igazából nem itt tervezi az életét, 1-2 éven belül venni akar sajátot.
De gyakori, hogy felhoz nőket hétvégén vagy ilyesmi, én sokszor nem is találkozok velük, max hallom, mikor hajnalban kikísér valakit vagy ilyesmi, ritka hogy reggel összefutok valakivel. Most viszont 1 hete előfordult, hogy kora reggel ráadásul 2 lányt kísért kifelé, és pont beléjük botlottam a folyosón.
Próbálom, hogy ne zavarjon, de néha felmegy bennem kicsit a pumpa.
Volt valaki hasonló helyzetben? Vagy szimplán tegyem túl magam rajta? Titeket zavarna hasonló helyzet?
Engem zavarna.
Ha lenne egy állandó barátnője, aki sokat van ott, az nem zavarna annyira.
De ha így állandóan külnböző nőket hoz fel, az zavarna.Egyrészt vannak értékeink a lakásban, nem szeretném, hogy rengeteg vadidegen ott legyen napi szinten. Nálunk a családban több olyan eset volt, ahol a barát/barátnő/szerető szépen elvitte magával a családi aranyakat, aztán bottal üthették a nyomát. Nem örülnék neki emiatt sem,hogy ilyen sok embert hoz fel.
A másik dolog, hogy a szexuális élete sem érdekelne annyira, jobban örülnék ha az ilyeneket máshol intézné el. Nem azt mondom, ha néha valakit felhozna és előre megbeszélné, akkor el is mennék arra az időre.De így,hogy szinte minden éjszaka ott alszik valaki, elég kellemetlen lenne nekem is, ha hallanám őket és szerintem a nőknek is az találkozni veled reggelente.
Ha ahhoz felnőtt,hogy ennyi alkalmi kapcsolata legyen,akkor szerintem legyen ahhoz is felnőtt,hogy ezt egy legénylakásban tegye, ne az anyjával közös lakásban.
Nem vagyok szülő.
Viszont ha lenne gyerekem biztos nem engedném,hogy átjáróház legyen a lakás,és minden nap/héten/havonta különböző srácok csajok töltség nálunk az éjszakát.
Van egy bátyám, de sem neki sem nekem nem volt szokásunk hazahozni mindenkit,nem átjáróház a lakásunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!