Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a fiad sok nőt...

Zavarna, ha a fiad sok nőt hordana fel a lakásotokba?

Figyelt kérdés

A fiammal, aki 26 éves ketten élünk egy 2.5 szobás lakásban, fele enyém fele övé (apja után örökölte).

De igazából nem itt tervezi az életét, 1-2 éven belül venni akar sajátot.

De gyakori, hogy felhoz nőket hétvégén vagy ilyesmi, én sokszor nem is találkozok velük, max hallom, mikor hajnalban kikísér valakit vagy ilyesmi, ritka hogy reggel összefutok valakivel. Most viszont 1 hete előfordult, hogy kora reggel ráadásul 2 lányt kísért kifelé, és pont beléjük botlottam a folyosón.

Próbálom, hogy ne zavarjon, de néha felmegy bennem kicsit a pumpa.

Volt valaki hasonló helyzetben? Vagy szimplán tegyem túl magam rajta? Titeket zavarna hasonló helyzet?

2017. ápr. 7. 21:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%
Nem zavarna, ha nincs hangoskodás, és kora reggel ki is rakja őket, hogy ne kelljen őket kerülgetnem. Ugyan miért kéne ebből problémát csinálni?
2017. ápr. 7. 22:16
 12/25 anonim ***** válasza:
6%

Én már kitettem volna a 26 éves felnőtt! fiamat, pláne így.

A saját lakásába azt visz, akit akar, de az enyém nem átjáróház!

2017. ápr. 7. 23:02
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

Ja, hogy a fele övé. Hát ez szarügy, de pofátlanság a részéről, te sem viszel oda minden farkat.

Egyébként elég hamar el tudnám érni, hogy ne akarjon mindenféle csajocskát felcuccolni :D

2017. ápr. 7. 23:03
 14/25 anonim ***** válasza:
49%

"A saját lakásába azt visz, akit akar, de az enyém nem átjáróház!"

A sajátjába viszi, olvass figyelmesebben.:-)

2017. ápr. 7. 23:04
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Simán kitehetné jogilag a kérdező, mert nyilván a fia részén özvegyi haszonélvezeti joga van, ami erősebb a tulajdonjognál.

Egyébként igen, zavarna és megkérném, ne csinálja.

2017. ápr. 7. 23:21
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem zavarna, ha a fiad nem hozza át hozzám.

Úgy oldjátok meg ahogy akarjátok.

(ha tekintettel vagytok másokra)

Nekünk is meg van a magánéletünk.

Ne keverjük össze.

A Tietek meg a Ti problémátok.

Ha lehet, a túl nagy bulitok ne csináljon közügyet.

A ti életetek a Tietek. Egészségetekre.

2017. ápr. 7. 23:22
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
Reméljük (ha igaz a kérdés), hogy használ óvszert. De komolyan.
2017. ápr. 7. 23:32
 18/25 anonim ***** válasza:
60%
örülj inkább hogy nem 2 csávót kísért ki.
2017. ápr. 8. 03:05
 19/25 anonim ***** válasza:
10%
Miért lenne pofátlanság? És ugyan mi olyan nagy ügy ebben? Engem speciel tényleg nem zavarna, az enyém 25, 1 évig lakik még itthon, gyakorlatilag csak hétvégén, mert tanul. Szokott felhozni nőt, legtöbbször ugyanazt, de mivel csak szexkapcsolat, be se mutatta, engem sem érdekel a csaj, nem is találkozom vele, csak a cipőjét, kabátját látom az előszobában. Tudom, hogy a fiam védekezik, a többi meg nem érdekel, magánügye, engem semmilyen szempontból nem zavar egy csaj jelenléte, sem az övé, sem másé, nem mozognak a közösen használt helyiségekben, ahogy a kérdezőéknél sem, nem kell vendégnek tekinteni őket. Ha állandó, komoly kapcsolata lenne, és amellett próbálna más nőt felhozni, az más történet, nem mennék bele, de így, hogy független, nem árt vele senkinek. Amíg az én otthoni nyugalmamat figyelembe véve intézi az ügyeit, addig nem látok ebben a világon semmi problémát, ne legyünk már ennyire álszentek.
2017. ápr. 8. 08:17
 20/25 anonim ***** válasza:
83%
Látom az nem probléma, ha egy férfi csinálja ezt. Persze mikor nőről szól a kérdés és mégcsak nem is minden alkalommal mást visz fel, hanem csak szexkapcsolata van. Ő hogy meri, milyen már egy nőnek ilyet hazavinni. Remélem volt, aki magára ismert.:)
2017. ápr. 8. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!