Zavarna, ha a fiad sok nőt hordana fel a lakásotokba?
A fiammal, aki 26 éves ketten élünk egy 2.5 szobás lakásban, fele enyém fele övé (apja után örökölte).
De igazából nem itt tervezi az életét, 1-2 éven belül venni akar sajátot.
De gyakori, hogy felhoz nőket hétvégén vagy ilyesmi, én sokszor nem is találkozok velük, max hallom, mikor hajnalban kikísér valakit vagy ilyesmi, ritka hogy reggel összefutok valakivel. Most viszont 1 hete előfordult, hogy kora reggel ráadásul 2 lányt kísért kifelé, és pont beléjük botlottam a folyosón.
Próbálom, hogy ne zavarjon, de néha felmegy bennem kicsit a pumpa.
Volt valaki hasonló helyzetben? Vagy szimplán tegyem túl magam rajta? Titeket zavarna hasonló helyzet?
Én már kitettem volna a 26 éves felnőtt! fiamat, pláne így.
A saját lakásába azt visz, akit akar, de az enyém nem átjáróház!
Ja, hogy a fele övé. Hát ez szarügy, de pofátlanság a részéről, te sem viszel oda minden farkat.
Egyébként elég hamar el tudnám érni, hogy ne akarjon mindenféle csajocskát felcuccolni :D
"A saját lakásába azt visz, akit akar, de az enyém nem átjáróház!"
A sajátjába viszi, olvass figyelmesebben.:-)
Simán kitehetné jogilag a kérdező, mert nyilván a fia részén özvegyi haszonélvezeti joga van, ami erősebb a tulajdonjognál.
Egyébként igen, zavarna és megkérném, ne csinálja.
Nem zavarna, ha a fiad nem hozza át hozzám.
Úgy oldjátok meg ahogy akarjátok.
(ha tekintettel vagytok másokra)
Nekünk is meg van a magánéletünk.
Ne keverjük össze.
A Tietek meg a Ti problémátok.
Ha lehet, a túl nagy bulitok ne csináljon közügyet.
A ti életetek a Tietek. Egészségetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!