Meg merjem mutatni anyának ezt a dalt (magyar felirattal együtt)? Szerintetek nem fog a szokásosnál furcsábbnak tartani? 14l
Mindent furának tart ami nem megszokott.Attól,hogy nem a legjobb a kapcsolatunk szeretném,ha tudná miről szól a zene amit szeretek.
(Plusz talán még egy pár dal ugyanettől a bandától))
"Anyám nem szólt semmit.Tudja,hogy fura vagyok :D +animéket nézek egész nap.Van hogy a hangfalból szól a metál meg a rock,meg dubstep,remix-ek meg egyebek.
De nem vagyok alien XD"
...de ha továbbra is animét nézel, neked is akkora szemeid lesznek, mint a szürke alieneknek. :)))
(Nyugi bele, én is értékelem az animéket, persze az igényesebbeket. ;-) )
.
.
.
.
.
Csakhogy én alien is vagyok!! wááhh! :-D
"15 évesen nem szorult több ész a fejedben. Csak követed a mai nyálas divatot"
Nem követem, valamint ezt a dalt is most hallottam először. Ja, s mivel ilyen tudatlan vagy, elárulom: Én a régebbi dalokat szoktam hallgatni, amit nem lehet a mai "nyálas divat"-tal azonosítani.
No de még nem válaszoltál a kérdésemre.
Te hogy éreznéd magad, ha a ruházatod miatt halálra szekálnának, szerinted igazuk lenne?
"A film címe a "Segg" Az egész film egy férfi seggtől szól, és csak azt látni. De mindenki a világ legjobb filmjének tartja.."
Nem, mert én a Mindenki cimű filmet tartom a legjobbnak. :)
2-es, remélem a megtekintések számát is megnézted :D ugye mennyi ízléstelen ember van?
Mitől lesz valaki ízléstelen? Attól, hogy nem ugyanaz tetszik neki, mint neked? Te döntöd el, hogy mi a jó és mi a rossz?
Oh, azta, leszedték a válaszod!
Még a modik sem értenek veled egyet.
Most komolyan emberek, nem mindegy már, hogy mit hallgat a gyerek? Képzeljétek, 22 éves vagyok és imádom a koreai zenét, emellett ugyanúgy szeretem a metált a rockot bármilyen műfajában. Nem a zenei ízlés határozza meg az ember értékrendjét.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!