Ha egymásba szeretünk egy oláh cigány fiúval, én magyar vagyok, akkor hogyan lehetünk együtt?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék akik oláh cigány fiúba szerettek bele, és a családja reakcióját!(a fiúét)2016. szept. 25. 21:20
1/23 anonim válasza:
A családja örülni fog. A tiéd már kevésbè. :D
2/23 anonim válasza:
Szegyelnem magam helyetted is.
Ha az en lanyom tesz ilyent akkor csak pakolni jojjon haza...
3/23 anonim válasza:
Nem is értem miért kell előítéletesnek lenni
Kedves #2
4/23 anonim válasza:
Láttam már ilyet, de ott a cigány család nem úgy élt, mint az átlag. Szülők dolgoztak, csak két gyerek van, azok is már felnőttek, önálló életet élnek. Személyesen ismerem az egyik fiút, ha nem lenne barna bőre, nem mondanám cigánynak. Így a lány családja, elfogadta a helyzetet.
5/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tartanod kéne a reakciótól. Nagyon elfogadók, és rögtön családtagnak tekintenének.
6/23 anonim válasza:
Ismeroseim ket csalad
Mindket oldalon kitagadtak oket
Ott a lany volt a cigany es orgesegere ronda kover nagyszaju coganyasszony lett belole es bore egyre sotetebb lett.
7/23 anonim válasza:
Nekem volt cigány szerelmem, a szülei nagyon-nagyon boldogok voltak, mert jó hatással voltam a fiukra. Meg amúgy kedveltek is.
8/23 anonim válasza:
Menj ki a cigánytelepre és rájössz.
9/23 anonim válasza:
2:
Remélhetőleg sosem lesz gyereked.
10/23 anonim válasza:
#9, mar van 2, es ne koptasd a billentyizetet a szokasos sajnalos szoveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!