Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pszichológiai kérdés! Ártok...

Pszichológiai kérdés! Ártok ezzel a fiamnak?

Figyelt kérdés
Házasságomban magányos vagyok. A férjem nem társ, csak lakótárs. Fiam 19 éves. Vele jól megértem magam, általában vele beszélem meg a problémáimat.Néha úgy érzem a legjobb barátom.Viszont lelkiismeret furdalásom van miatta. Azt tudom, hogy kiskorú esetében az ilyen viselkedés árt, sőt tilos, gyereket felnőttesíteni. A fiam már nagykorú....... és hát olyan jól esik valakinek mondanom a magamét. Helyes ez vagy próbáljam meg visszafogni magam?
2017. ápr. 6. 16:34
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
A "felnőttesíteni" arra írtam, HA gyerek lenne tudnám biztosan ,hogy ilyenekről nem szabad vele beszélni. Így viszont, hogy nagykorú nem vagyok benne biztos. Ez a kérdés!
2017. ápr. 6. 18:20
 22/37 anonim ***** válasza:
83%

"Erdekes mar sok ismerosnek feltunt, hogy nem illunk ossze."

Ezek szerint vannak barataid, akikkel tudsz ilyesmirol beszelgetni! Tedd ezt! Ne a kizos gyereket traktald. Egy gyerekre (plane fiura) ez eleg terhet rak ha az anyja a parkapcsolatat boncolgatja az apjaval. Egyik legjobb baratomat teljesen kicsinalta, csak nem akarta megbantani az anyjat es leallitani..

2017. ápr. 6. 18:23
 23/37 anonim ***** válasza:
80%
Marmint nem ugy ertem hogy kora szerint gyerek, hanem hogy a TE gyereked
2017. ápr. 6. 18:24
 24/37 anonim ***** válasza:
88%

Fiatalabb fiutestveremet is kikezdte anyank ezzel.

18 evesen nem lesz hirtelen agyilag erzelmileg felnott a gyerek. Csak jogilag. Ne keverjük.

2017. ápr. 6. 18:24
 25/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm 22-es válaszoló!
2017. ápr. 6. 18:25
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Inkább pszichológusnak öntsd ki a lelked. Ha a férjed rá tudod venni, akkor akár párterápia keretein belül. A párkapcsolati problémákat semmiképpen ne a közös gyerekkel tárgyald ki.

Egyébként 20 év alatt nem tűnt fel, hogy nincs a férjeddel közös érdeklődési körötök?

2017. ápr. 6. 18:39
 27/37 A kérdező kommentje:
Igen feltűnt, hogy nincs közös érdeklődés,meg egyéb problémák....... de azt láttam,vannak akik sokkal rosszabbul élnek. Úgy voltam vele nem olyan rossz lakótárs a férjem. Most viszont olyan ismerőseim is vannak akiknek harmonikus a házassága. Illetve egyedül nagyon jól él egyik ismerősöm. Férjem bizonyos tekintetben elnyom. Miért is élek én így, egyedül talán jobb lenne vagy max. ugyanilyen.
2017. ápr. 6. 18:55
 28/37 anonim ***** válasza:
85%

Hát én emberileg nagyot csalódnék bárkiben, aki nekem sír a rossz kapcsolata miatt, de meg se próbál tenni valamit, javítani, a párjával beszélni...

Anyámmal meg jó kibeszélni dolgokat, de van egy határ. Szerinted melyik gyereknek (akár nagykorúnak) jó, ha azt hallgatja, hogy anyu utálja aput?

2017. ápr. 6. 18:58
 29/37 anonim ***** válasza:
82%
Anyukám azt csinálta velem, amit te most a fiaddal. Én nagyon megsínylettem lelkileg - a saját gyerekemmel soha nem tenném.
2017. ápr. 6. 22:20
 30/37 anonim válasza:
96%
Egy gyereknek elsősorban a szülője szülő legyen, ne barát. A magánéleted és a saját érzelmi hullámvasutad nem tartozik a gyerekre, akkor se, ha 19 éves, plusz ezzel nem teszel jót a közte és az apja közt lévő kapcsolatnak.
2017. ápr. 6. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!