Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pszichológiai kérdés! Ártok...

Pszichológiai kérdés! Ártok ezzel a fiamnak?

Figyelt kérdés
Házasságomban magányos vagyok. A férjem nem társ, csak lakótárs. Fiam 19 éves. Vele jól megértem magam, általában vele beszélem meg a problémáimat.Néha úgy érzem a legjobb barátom.Viszont lelkiismeret furdalásom van miatta. Azt tudom, hogy kiskorú esetében az ilyen viselkedés árt, sőt tilos, gyereket felnőttesíteni. A fiam már nagykorú....... és hát olyan jól esik valakinek mondanom a magamét. Helyes ez vagy próbáljam meg visszafogni magam?
2017. ápr. 6. 16:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%
A férjem pont így járt 17évesen. Ártott neki.
2017. ápr. 6. 17:33
 12/37 anonim ***** válasza:
16%

Kifejtenéd? - kérdező.

Hogy értve, hogy "gyereket felnőttesíteni"?

2017. ápr. 6. 17:37
 13/37 anonim ***** válasza:
37%
Ne foglalkozz a fentiekkel! Ugyan mit ártanál neki? Gondolj csak bele, mi szülők is örülünk annak, ha a gyermekeink bizalommal fordulnak hozzánk, isteni csoda ha baráti viszony is ki alakul. Ez fordítva is így van ! De mi lenne ha kerek perec rákérdeznél: fiam, van bármiféle problémád azzal, h sok mindent megosztok veled?
2017. ápr. 6. 17:49
 14/37 anonim ***** válasza:
27%

Gyereknek legyen gyerekkora. Ne azt hallgassa hogy anyucit nem elegiti ki apuci, meg jaj mar nem langol a szerelem, amugy is fizetni kene a hitelt stb stb

Elveszed a gyerekkorat! Es a GYEREKET nem kerdezzuk meg, mert mivel GYEREK, nem tudja, hogy ez neki jo-e vagy sem.

2017. ápr. 6. 17:54
 15/37 anonim ***** válasza:
76%

Velem ezt csinálja anyukám pont kb 19 éves korom óta amióta apa megcsalta mostanra hálistennek elváltak most 23 vagyok.

Szóval alapvetően én nem gondolnám hogy árt vele nekem anyum most nem érzem,inkább idegesít hogy másról nem lehet vele beszélni mindenkinek csak panaszkodik az én fejembe is nap 24 ezt sujkolja ugyanis családi válallkozásba vagyunk együtt dolgozunk. Inkább ez a része idegesítő hogy tényleg más nem érdekli csak ez az egy téma persze ha te nem viazed tulzásba a fiadnál akkor nem hiszem hogy "sérülne". Apumat is ugyan annyira szeretem ugyan olyan a kapcsolatom vele nem nézek rá rossz szemmel annak ellenére hogy anyám tolja a fejembe a hülyeségét.

2017. ápr. 6. 17:55
 16/37 anonim ***** válasza:
43%
Amit a 10-es belinkelt úgygondolom nem egy 19 éves emberre vonatkozik,hanem kb 10évesre.
2017. ápr. 6. 17:59
 17/37 anonim ***** válasza:
77%
Nyilvan nem a 19. szulinapjan kezdte el magyarazni neki hanem mar evekkel elotte.
2017. ápr. 6. 18:00
 18/37 A kérdező kommentje:

Hangsúlyozom 19 éves (20 lesz).Természetesen intim dolgokat nem osztok meg vele. -Mással sem - Férjem nem csal meg. Szerintem ha válok Ő nem fog társat keresni.

Arról beszéltünk mennyire más az érdeklődési körünk. Nem tudunk beszélgetni. Rosszat sosem mondok férjemről. Megvannak a maga pozitívumai, ahogy nekem is. Érdekes már sok ismerősnek is feltünt, hogy nem illünk össze.

2017. ápr. 6. 18:14
 19/37 anonim ***** válasza:
74%

Hogy kell értelmezni, hogy 19 éves-t "felnőttesíteni"?

(ambivalens)

2017. ápr. 6. 18:16
 20/37 anonim ***** válasza:
89%
A helyedben inkább keresnék egy pszichológust.
2017. ápr. 6. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!