Mit gondoltok az olyan szülőkről, akik kitagadják a gyereküket?
19. Te ezt komolyan gondolod,vagy csak trolkodsz?
Ha nem akkor a szülő inkább magát tagadja ki,hogy nem tudott rendes heteró embert nevelni.
Nem a gyereken csattanjon az alkamatlan anya nevelési elégtelenssége.
Sőt fizessen kártérítést a gyereknek.
A fenti történetet alapul véve:bhaszdjanakmeg hülye köcsögök,de ők tudják ez miért volt jó nekik.
De vannak esetek sajnos amikor nincs más lehetősége a szülőnek a normális életre.
15 .válaszoló ! Engedd meg ,hogy reagáljak ..Ezt írtad nekem privát üzenetben : Igen, te jó szívvel állnál akkor egy gyilkos mellett
Igen ,a gyerekem mellett állnék ebben a döntésben,hiszen bármikor alakulhat úgy az élet ,amikor nem alkalmas a gyermek vállalás .Nyilván ,nem dönthetek helyette ...ha ő a terhesség megszakítás mellett dönt akkor amellett .Ha pedig idejekorán ,tehát tanulmányai befejezése előtt szükségeltetik ilyen döntést hozni ,még inkább mellette állnék . Részemről a témát lezártnak tekintem ...a kérdéshez ez a téma nem is kapcsolódik,de megosztottam nyíltan veled s mindenkivel a véleményem : EGY TERHESSÉG MEGSZAKÍTÁS NEM INDOK A KITAGADÁSRA,UGYANÚGY A LESZBIKUSSÁG SEM LENNE AZ !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!