Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok az olyan szülőkr...

Mit gondoltok az olyan szülőkről, akik kitagadják a gyereküket?

Figyelt kérdés
A kérdést egy ismerős házaspár ihlette,akik azért tagadták ki a lányukat,mert bevallotta,hogy leszbikus. A lány elköltözött és tényleg nem tartottak vele semmilyen kapcsolatot évekig.Nemrég hallottak valakitől egy hírt,hogy meghalt balesetben,és mire ezt ők megtudták,már el is temették.Most gyászolják,mikor élt felé se néztek.
2017. ápr. 5. 10:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

19. Te ezt komolyan gondolod,vagy csak trolkodsz?

Ha nem akkor a szülő inkább magát tagadja ki,hogy nem tudott rendes heteró embert nevelni.

Nem a gyereken csattanjon az alkamatlan anya nevelési elégtelenssége.

Sőt fizessen kártérítést a gyereknek.

2017. ápr. 14. 00:32
 22/23 anonim ***** válasza:

A fenti történetet alapul véve:bhaszdjanakmeg hülye köcsögök,de ők tudják ez miért volt jó nekik.

De vannak esetek sajnos amikor nincs más lehetősége a szülőnek a normális életre.

2017. ápr. 15. 19:40
 23/23 anonim ***** válasza:

15 .válaszoló ! Engedd meg ,hogy reagáljak ..Ezt írtad nekem privát üzenetben : Igen, te jó szívvel állnál akkor egy gyilkos mellett

Igen ,a gyerekem mellett állnék ebben a döntésben,hiszen bármikor alakulhat úgy az élet ,amikor nem alkalmas a gyermek vállalás .Nyilván ,nem dönthetek helyette ...ha ő a terhesség megszakítás mellett dönt akkor amellett .Ha pedig idejekorán ,tehát tanulmányai befejezése előtt szükségeltetik ilyen döntést hozni ,még inkább mellette állnék . Részemről a témát lezártnak tekintem ...a kérdéshez ez a téma nem is kapcsolódik,de megosztottam nyíltan veled s mindenkivel a véleményem : EGY TERHESSÉG MEGSZAKÍTÁS NEM INDOK A KITAGADÁSRA,UGYANÚGY A LESZBIKUSSÁG SEM LENNE AZ !

2017. ápr. 16. 05:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!