Mit gondoltok az olyan szülőkről, akik kitagadják a gyereküket?
#6és # 7: Pont az ilyen durva dolgok azok,ahol jogos a kitagadás,(bár azt is meg kell hagyni,hogy a szülő feladata nevelni a gyereket,fiatalkorban még van beleszólása a dolgaiba),de alapvetően a gyerek döntése,hogy pl.megerőszakol-e valakit. De azért kitagadni kitagadni a saját gyereked mert leszbikus?
1.Ő nem tehet róla.
2.Nem tud megváltozni(ellentétben egy k.vával,gyilkossal,nemi erőszakolóval).
3.Nem ártott vele senkinek.
A kedves "szülők" is rájöttek erre,csak mostmár késő.
Számomra az ilyen megbukik szülőként.
Nagyon sokan borzasztóan szeretnének gyereket,de nem lehet nekik, míg más akinek van, nem veszik semmibe, kb kutyául bánnak a gyerekkel.
Itt adott esetben ki is tagadják.
Nem normális dolog szerintem.
Nem mondom, hogy én örülnék,hogyha lezbikus lenne, de attól még az ő gyerekük marad, ugyanaz a lány,semmi nem változott,csak annyi,hogy végre be merte vallani.
Kitagadtak a ma már férjem miatt,mert ö nem volt elég pénzes nekik.
Még az unokáikat se látogatják,mert a férjem az apjuk.A kisebbiket még nem is látták.De ahogy visszahallottam engem is elmondtak már mindennek.
8 éve élünk igy.Nekem nem hiányoznak.
Boldog vagyok nélkülük is.Söt igy sokkal boldogabb.
Igyekszem normális családi értékeket mutatni a gyerekeimnek,és ebbe a szüleim nem férnének bele.Nem tudom megérteni a nézöpontjukat.Soha nem is fogom,pedig már én is anya vagyok.De nem tudok elképzelni olyan szituáciot amiben kitagadnám a gyerekeimet.
Szerintem ez a szülök szégyene.
Hát ha oka van akkor mondjuk normális hogy nem akarnak olyan emberrel kapcsolatban lenni.
De akkor rendesen teljesen legyen offolva. A hála előtt és után is.
Az más kérdés,hogy az OK az mi,nálam a homosexualitás nem volna erre elegendő ok.
Szerintem mivel leszbikus lett tokre rendben van hogy az anyja kiteszi. Oke először próbálja meg atnevelni. De ha nem megy.. 1 nem helyes erkölcsileg 2 az anyának nagy szivfajdalom h a nevelés alatt mit baszhatott el ennyire.
Rendben van h kitette
Szerintem erre nincs ok!
Nem is ertem az ilyen miért szül???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!