Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok az olyan szülőkr...

Mit gondoltok az olyan szülőkről, akik kitagadják a gyereküket?

Figyelt kérdés
A kérdést egy ismerős házaspár ihlette,akik azért tagadták ki a lányukat,mert bevallotta,hogy leszbikus. A lány elköltözött és tényleg nem tartottak vele semmilyen kapcsolatot évekig.Nemrég hallottak valakitől egy hírt,hogy meghalt balesetben,és mire ezt ők megtudták,már el is temették.Most gyászolják,mikor élt felé se néztek.
2017. ápr. 5. 10:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#6és # 7: Pont az ilyen durva dolgok azok,ahol jogos a kitagadás,(bár azt is meg kell hagyni,hogy a szülő feladata nevelni a gyereket,fiatalkorban még van beleszólása a dolgaiba),de alapvetően a gyerek döntése,hogy pl.megerőszakol-e valakit. De azért kitagadni kitagadni a saját gyereked mert leszbikus?

1.Ő nem tehet róla.

2.Nem tud megváltozni(ellentétben egy k.vával,gyilkossal,nemi erőszakolóval).

3.Nem ártott vele senkinek.

A kedves "szülők" is rájöttek erre,csak mostmár késő.

2017. ápr. 5. 13:11
 12/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom #9. Nekem is rossz gyermekkorom volt.
2017. ápr. 5. 13:17
 13/23 anonim ***** válasza:
68%

Számomra az ilyen megbukik szülőként.

Nagyon sokan borzasztóan szeretnének gyereket,de nem lehet nekik, míg más akinek van, nem veszik semmibe, kb kutyául bánnak a gyerekkel.

Itt adott esetben ki is tagadják.

Nem normális dolog szerintem.

Nem mondom, hogy én örülnék,hogyha lezbikus lenne, de attól még az ő gyerekük marad, ugyanaz a lány,semmi nem változott,csak annyi,hogy végre be merte vallani.

2017. ápr. 5. 14:36
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

Kitagadtak a ma már férjem miatt,mert ö nem volt elég pénzes nekik.

Még az unokáikat se látogatják,mert a férjem az apjuk.A kisebbiket még nem is látták.De ahogy visszahallottam engem is elmondtak már mindennek.

8 éve élünk igy.Nekem nem hiányoznak.

Boldog vagyok nélkülük is.Söt igy sokkal boldogabb.

Igyekszem normális családi értékeket mutatni a gyerekeimnek,és ebbe a szüleim nem férnének bele.Nem tudom megérteni a nézöpontjukat.Soha nem is fogom,pedig már én is anya vagyok.De nem tudok elképzelni olyan szituáciot amiben kitagadnám a gyerekeimet.

Szerintem ez a szülök szégyene.

2017. ápr. 5. 14:37
 15/23 anonim ***** válasza:
21%
Ha jó okuk volt rá(pl abortuszra ment a csaj) akkor megértem. a leszbikusság nálam nem elég a kitagadáshoz.
2017. ápr. 5. 15:22
 16/23 anonim ***** válasza:
56%
Kedves utolsó,neked a terhességmegszakítás indok a kitagadásra ??? :O Jómagam is anyuka vagyok ,ha a lányom elvetetné a magzatot ,azt csak az ő döntésének tartanám .Inkább így tegyen ,mintsem kényszerből szüljön gyermeket ,főleg ha felelőtlen volt s maga is túl fiatal az anyasághoz ,ebben az esetben főleg,hogy mellette állnék ,mintsem elforduljak tőle !!!
2017. ápr. 6. 06:19
 17/23 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy ez inkább a szülőket minősíti.
2017. ápr. 12. 22:11
 18/23 anonim ***** válasza:

Hát ha oka van akkor mondjuk normális hogy nem akarnak olyan emberrel kapcsolatban lenni.

De akkor rendesen teljesen legyen offolva. A hála előtt és után is.

Az más kérdés,hogy az OK az mi,nálam a homosexualitás nem volna erre elegendő ok.

2017. ápr. 12. 23:18
 19/23 anonim válasza:
0%

Szerintem mivel leszbikus lett tokre rendben van hogy az anyja kiteszi. Oke először próbálja meg atnevelni. De ha nem megy.. 1 nem helyes erkölcsileg 2 az anyának nagy szivfajdalom h a nevelés alatt mit baszhatott el ennyire.

Rendben van h kitette

2017. ápr. 13. 09:16
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem erre nincs ok!

Nem is ertem az ilyen miért szül???

2017. ápr. 13. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!