Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Apukam meghalt 2001 ben 8 eves voltam.szuleim koran elvaltak.de apukam rendszeresen latogatott sot magahoz is vitt hetekre.nagyon hianyzik.es a legrosszbb az h barhova megyek csk apukakat latok kislanyukkal jatszani es a konnyem hull is:( nem tudom elkerulni sot elfelejteni sem....2017. ápr. 3. 23:15
1/9 anonim 

válasza:

Persze, hogy normális, a gyász hatása.
Nagyon sajnálom, kitartást, egyre csak enyhülni fog...
Próbálj meg más dolgokra koncentrálni ha zavar! <3
2/9 anonim 

válasza:

Igen, normális. Ragaszkodsz hozzá, nem meglepő, hogy hiányzik.
3/9 A kérdező kommentje:
24 evesen ilyenre nem gondoltam,h megkonyezek egy apa lanya latvanyt..koszonom valaszaitokat
2017. ápr. 3. 23:34
4/9 anonim 

válasza:

Az semmiképpen nem rossz, ha vannak érzéseid :)
5/9 A kérdező kommentje:
tudom :) es lehet h igy van rendjen........
2017. ápr. 3. 23:40
6/9 anonim 

válasza:

Igen :) és neked is lehet gyereked, ezt átélheted a "másik oldalról" is
7/9 A kérdező kommentje:
bizony igy lesssz :) koszonom a megnyugtao valaszt
2017. ápr. 3. 23:51
8/9 anonim 

válasza:

Megértem. Pont abban a korban vesztetted el amikor nagy szükséged lett volna rá. Egy szülő elvesztése nagy teher főleg egy kislánynak! Nem tudom hogy segíthetnék. Gondolj jó szívvel apudra,mást nemigen tudsz tenni.
9/9 A kérdező kommentje:
pontosan igy van.hisz minden nap igy gondolok ra :) remelem fog majd csokkeni a tul erzekenysegem e miatt..........
2017. ápr. 4. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!