Sose lesz normális családi kapcsolatom miattam?
Az nagy szó h ilyen szerencsed volt megsegitett az isten h vegre jó emberekhez kerultel . De megértem az érzéseid , 100% ban, nehez helyzet , az ember érzi h nem magatól ertetödö a helyzet .
De szerintem család az , ahol szeretetet, elfogadast es megertest kapunk , az igazi áldás es ritka nagyon.
Remélem sikerul egymasra találjatok érzelmileg
Tényleg nem tartozol annyira hozzájuk, mint a vér szerinti gyerekek, nem is kell így legyen. Viszont ettől még nagyon szerethetnek téged és ezt a szeretetet ők választották, mert megérdemled, becsüld meg és örülj ennek. Ha 10 évet velük töltöttél, akkor elég szoros a kapcsolat ahhoz, hogy megmaradjon és számíthass rájuk.
A genetika fontos dolog, nem értem miért hitette el veled bárki is, hogy ugyanolyan kapcsolatba kell lenned velük, mint a saját gyerekeikkel.
Viszont sokat kaptál tőlük, most add vissza egy kicsit és te is törődj velük. Ne csak elvonulj, hanem beszélgess, kérdezgess, segíts, így ők is úgy érezhetik, hogy megérte veled foglalkozni és nem egy hálátlan dög vagy. Tekints magadra úgy, mint a család egy jóbarátjára, ne vond ki magad a közös programokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!