Szerintetek mennyire normális?
Figyelt kérdés
Egy 32 éves férfit (akinek már saját családja van) napi szinten hívja telefonon az anyukája, hogy "Jól vagy kisfiam minden rendben" Ez normális?2017. febr. 28. 05:25
1/23 anonim válasza:
Persze, hogy az. Szerintem örülj neki amíg fel tud hívni. Majd később visszasírod ezeket a hívásokat.
2/23 anonim válasza:
Ha az anyuka egyedül van vagy lelkileg nehezen viseli el egy volt hozzátartozója távollétét, akkor érthető.
3/23 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy már nagyon belefurakodik az életünkbe és nincs normális szabadidőnk amikor a családommal lehetnék mert mindig rajtunk lóg
2017. febr. 28. 06:42
4/23 A kérdező kommentje:
Van még két lány testvérem azokkal nem csinálja ezt
2017. febr. 28. 06:43
5/23 A kérdező kommentje:
Én örülök neki de a házas életünk megy tönkre. Szerintem meg nem kellene ennyire alpári módon válaszolni.
2017. febr. 28. 07:03
6/23 anonim válasza:
Az, hogy felhív normális. Nem tudom ezen kívül mennyire mászik bele az életetekbe, ott van nálatok minden nap?
7/23 A kérdező kommentje:
Igen és amikor nem jön akkor valamilyen ürüggyel elhív hogy menjek már el
2017. febr. 28. 07:08
8/23 anonim válasza:
"Jól vagy kisfiam minden rendben" Ez normális?
mennyire normális vagy nem
te akkor szeret nagyon
és látni akar
9/23 anonim válasza:
1. A telefont kikapcsolod, amikor nem akarsz hívást.
2. A mamát nem kell mindig beengedni hozzátok, közlöd vele, hogy nem értek rá.
3. Ha "elhív" magához, akkor megmondod, hogy most nem érsz rá!
10/23 anonim válasza:
Szerinted mennyire normális, hogy egy 32 ves férfi ezt nem tudja megbeszélni az anyjával? Életképtelen vgy, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!