Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire normális?

Szerintetek mennyire normális?

Figyelt kérdés
Egy 32 éves férfit (akinek már saját családja van) napi szinten hívja telefonon az anyukája, hogy "Jól vagy kisfiam minden rendben" Ez normális?
2017. febr. 28. 05:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális. Olyan gyerekért én is aggódnék, aki még ezt sem tudja kezelni.
2017. febr. 28. 08:48
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Nem hiszem, hogy egy napi 1-2 perces hívás a családi élet rovására menne.

Én is szinte minden nap beszélek a szüleimmel. Nem vesz ez el időt semmitől sem.

2017. febr. 28. 09:00
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
ezt a kérdést nem a pasi tette föj hanem a csaja, akit zavar anyóspajti létezése. Féltékeny vagy anyósra husika?
2017. febr. 28. 09:20
 14/23 anonim ***** válasza:
79%

Nincs életetek napi egy telefonhívás miatt?

Max neked nincs életed apukám.

2017. febr. 28. 09:27
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Én valahol azért megértem, hogy zavar. Az én párom is 32, és ha nem is naponta, de hetente többször felhívja az anyja, hogy minden rendben van e. Alapvetően ezzel nincs baj, de ha a párom nem veszi fel a telefont (mert épp zuhanyzik, vacsorázunk, szexelünk, mittudomén), akkor hívja a céges számát is. Ilyenkor ezt sem szokta felvenni (ugyanabban a készülékben van a 2 kártya, szóval nem lehet az, hoyg egyik épp nincs nála), erre az anyja ír mennengeren, hogy jaj mi a baj, miért nem veszi fel. Még el sem tudja az üzenetet olvasni a párom, már jön az sms is, hogy miért nem válaszol... Na ez bosszantó, de hiába szól az anyjának, hogy sürgősen szokjon le erről, egy hétig működik, aztán megint minden a régi. Vannak fura dolgok, na, gondolom, a kérdezőt sem a napi 2 perces hívások bosszantják igazán. Az én párom egyébként egyke és borzasztóan el lett kényeztetve, az anyja a ma napig az ő pici kisfiának gondolja sokszor. Ha nálatok is ez van, akkor a válasz: nem, nem normális. De te is tudod, hogy ezen már nem tudsz változtatni, max ha ténlyeg összevesztek, vagy ha megszakítod vele a kapcsolatot.
2017. febr. 28. 10:30
 16/23 anonim ***** válasza:
27%

tisztázzuk:

ha normális=az életben gyakori

akkor normális, legalábbis, ha az anyuka tesz így, de a ffi inkább csak elviseli, de nem igényli

amúgy nem normális, mert egy szülőnek illene azzal a tudattal gyereket vállalni, hogy még bőven az ő életében egy autonóm személlyé kell nevelnie / vagy azzá válik önerőből, és attól a pillanattól már egyenlő emberként marad csak értelme a kommunikációnak.

2017. febr. 28. 10:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

engem is mindennap felhív anya hogy hogy vagyok, és mikor megyek haza...

mindennap :D

nem zavar, de érzem hogy mindig is kiakart magának tulajdonítani, és nem nagyon tetszik neki hogy nem otthon lakok

ezért hív mindig fel...

de szerintem se kell túlreagálni hogy 5 perc telefonálás miatt tönkre megy a házasságod...

nem lehet a párodat jobban zavarja?

2017. febr. 28. 10:40
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.

Engem is felhív az anyám, ha mégsem, akkor én hívom fel őt. Alkalmanként 10-15 percet beszélünk. Nem gondolom, hogy ennyi a családdal töltött idő rovására menne.

Kérdező amúgy te ki vagy a történetben?

2017. febr. 28. 13:04
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
teljesen
2017. febr. 28. 14:28
 20/23 A kérdező kommentje:
Én vagyok a főszereplő
2017. febr. 28. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!