Szerintetek mennyire normális?
Nem hiszem, hogy egy napi 1-2 perces hívás a családi élet rovására menne.
Én is szinte minden nap beszélek a szüleimmel. Nem vesz ez el időt semmitől sem.
Nincs életetek napi egy telefonhívás miatt?
Max neked nincs életed apukám.
tisztázzuk:
ha normális=az életben gyakori
akkor normális, legalábbis, ha az anyuka tesz így, de a ffi inkább csak elviseli, de nem igényli
amúgy nem normális, mert egy szülőnek illene azzal a tudattal gyereket vállalni, hogy még bőven az ő életében egy autonóm személlyé kell nevelnie / vagy azzá válik önerőből, és attól a pillanattól már egyenlő emberként marad csak értelme a kommunikációnak.
engem is mindennap felhív anya hogy hogy vagyok, és mikor megyek haza...
mindennap :D
nem zavar, de érzem hogy mindig is kiakart magának tulajdonítani, és nem nagyon tetszik neki hogy nem otthon lakok
ezért hív mindig fel...
de szerintem se kell túlreagálni hogy 5 perc telefonálás miatt tönkre megy a házasságod...
nem lehet a párodat jobban zavarja?
Teljesen normális.
Engem is felhív az anyám, ha mégsem, akkor én hívom fel őt. Alkalmanként 10-15 percet beszélünk. Nem gondolom, hogy ennyi a családdal töltött idő rovására menne.
Kérdező amúgy te ki vagy a történetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!