Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amióta az eszemet tudom...

Amióta az eszemet tudom mindig engem hibáztat anya mindenért és ez nekem nagyon rosszul esik, miért van ez így?

Figyelt kérdés
20 éve azt hallgatom hogy ha valami nincs meg azt én raktam el, ha tönkre megy én tettem tönkre, ha valami van az miattam van, természetesen nem mindennapos dolog, de gyakran előfordul és ilyenkor legszívesebben bezárkóznék egy kicsit. Nem tudom hogy kezeljem ezt, és miért van ez.
2017. ápr. 3. 20:04
1 2
 11/11 anonim válasza:

Bizonyára a nyomorát (ahogy írták előttem is) rajtad akarja leverni.Ez a típikus "Ha szar kedvem van, legyen másnak is!" példa.Csak annyit tudok mondani, Kedves Kérdező, hogy próbáld meg elengedni a füled mellett.És ha úgy tünne, hogy ezek csak üres szavak: édesapám hasonló alkat mint édesanyád. Kritizál, ha segítek neki, valamit talál ami nem jó stb...Mostanra eljutottam odáig, hogy nem veszem fel amit mond nekem (ha negatív irányzatú persze).

És mondom, ha bármi kérdésed van még írj priviben! 😊

2017. ápr. 4. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!