Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem engednek el a...

A szüleim nem engednek el a mondoconra mert (többi lent)?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég óta el akarok menni a "Mondocon" budapesti eseményére,de s szüleim nem engedik,mert egyszer apukám elment az esemény elött és meglátott egy Halálnak beöltöző cosplay-es embert,én onnantól fogva az volt a vélemény erről a rendezvényről h itt psychopata elmebeteg emberek vannak,akik embereket ölnek,és ezért nem enged el..

mit kéne tennem?? nagyon el akarok menni oda ,de amikor felhozom a témát,rögtön leordítjak a fejemet hogy én oda nem illek és hogyha odamegyek akkor megölnek. Pedig amugy semmi okuk h féltsenek engem mert utálnak mint a sz@rt xdd . mindig csak a hugommal foglalkoznak,és ha ő akart valamit akkor mindent rögtön megkap, velem meg csak ordibálnak és nem adnak meg semmit. Most leszek 13 éves áprilisban, és utálom h még most is ugy kezelnek mint egy 7 évest,ráadásul utál mind a kettő xdd ( pl most is arról volt szó h a hugom április 18-án ott akart aludni az egyik barátnőjénél,erre anyám :

-De hát az a tavasz utólsó napja!

én: és akkor van a szülinapom..

anya: jaa téényleg!! el is felejtettem !

és értitek, a sajat anyám elfelejti h mikor szült először xdd)

Léci segitsetek,nagyon el akarok menni mondoconra!! :c

2017. márc. 27. 17:47
1 2
 11/15 anonim válasza:
66%

16 vagyok, nyáron töltöm a 17-et, de kicsi vagyok hogy felmenjek Pestre..nagybátyámékhoz.. +annyi idősen meg se mertem volna kérdezni, hogy mehetek-e

de amúgy is 13 évesen inkább még csak maradj otthon, nagyon nagy ott a tömeg várj még kb 2 évet ;)

2017. márc. 27. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Én sem engednélek el kicsi vagy szerintem ehez programhoz,tavasz utolsó napja április 18.na ne nevetes ,

Mi köze a szülinapodhoz hugod ottalvos bulijához semmi,felnőtt fejel is elszoktam felejteni dolgokat ,szülinapokat pont nem .

2017. márc. 28. 05:38
 13/15 anonim ***** válasza:
16%

Hany eves vagy?

Mondocon helyett gyere a playitre oda talan elengednek. Ott is van cosplay verseny.

Az igaz hogy eleggs beteg cosplayek vannak mondoconon :D

2017. márc. 28. 07:52
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de 13 évesen semmi keresnivalód a MondoConon. Ha egy idősebb testvérrel vagy a barátaiddal mennél, nem lenne semmi baj, de egyedül nem ajánlom. Hatalmas tömeg, a résztvevők egy része rettenetesen alpári módon viselkedik (és nem azért, mert Halálnak vannak öltözve), ráadásul eszméletlenül drága is. Ha vidéki vagy, erre még rájön pluszban az útiköltség, és lehet, hogy a szüleidnek nincs annyi pénze, hogy kifizethessék neked. Várj még egy-két évet, gyűjtögesd a pénzedet, és keress valakit, akiben megbízol, hogy első alkalommal ne egyedül menj!
2017. márc. 29. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Mindenhol vannak beteg cosplayek, mármint minden ilyen rendezvényen.

Az a titka, hogy beöltözős buli és valóság között különbséget kell tenni! Én pl. szeretem az Alice Madness Returnst, mégsem jut eszembe késsel rárontani másokra.

Amúgy sajnos a szüleid nem úgy tűnnek, mint akivel beszélni lehet. Nincs nagyobb unokatestvér, nagynéni, nagybácsi, akivel mehetnél? Felügyelet alatt...

Egyébként én többször is voltam már Mondoconon illetve PlayIT-en, és tényleg van, akivel nem árt vigyázni, tehát mindenképp kell melléd egy idősebb! (Volt már arra példa, hogy pedofília miatt tiltottak el embert a contól.)

Egyébként nincs úgy gond vele, mert általában tényleg rendesek az emberek, csak mindenhol bele lehet botlani hülyébe, meg nagy a tömeg, lehet, hogy egyedül zaklatottnak éreznéd magad.

21/L

2017. ápr. 1. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!