Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megengedjem a 14...

Szerintetek megengedjem a 14 éves lányomnak ezt egy 17 éves fiúval?

Figyelt kérdés

1 hónapja járnak , és már tervezik a nyarat. A fiú szeretné ha majd átmenne hozzá medencézni , közös program stb .

Nem fiatal ahhoz hogy egy 17 évessel járjon ? Ismerem a fiút régóta és nagyon kedves jólnrvelt . Elengedjem egyből vele mindenhova ?

2017. márc. 27. 16:41
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
68%
Szerintem engedd neki :) az én lányom is 14 éves és egy 16,5 éves fiúval jött össze, nagyon rendes, jólnevelt, okos fiú, nem szabad szerintem a boldogságuk útjába állni, nappali programok miatt nem tudom miért aggódsz, nem lesz semmi baj nyugalom, ha attól félsz, hogy szexelnének, nem kell aggódnod, ha értelmes a fiú, akkor vár a lányodra addig amíg meg nem ér annyira a kapcsolatuk, ez egy olyan dolog amit nem tudsz elkerülni, a legjobb, ha elbeszélgetsz vele a nemi dolgokról és felvilágosítod, biztosítod róla, hogy támogatod és mielőtt az első alkalomra kerül sor szóljon neked. Nem lehet elkerülni az első alkalmat, viszont a lányodnak úgymond a legstresszmentesebben zajlik, nálunk is már előkerült ez a téma, valószínűleg az lesz, hogy majd én és a férjem elmegyünk itthonról egy délutánra valahová, addig pedig magukra hagyjuk őket. Tudom nem kellemes ebbe belegondolni, de a lányod érdekét tartsd szem előtt. Gondolom te sem akarod, hogy felkészületlenül, egy erdőben legyen az első alkalma, vagy hogy még azon is izgulnia kelljen, hogy mondjuk mikor értek haza, gondolom érted mire gondolok. Mindig azt tartsd szem előtt, hogy a lányodnak mi a legjobb!
2017. márc. 27. 19:58
 22/25 anonim ***** válasza:
35%
Ezen az oldalon sajnos nem szokás a fiatalok érdekeit nézni.
2017. márc. 27. 22:38
 23/25 anonim válasza:
Túl fiatal. De ha megtiltasz neki bizonyos dolgokat azzal nem védesz ki semmit, amit akarnak az úgyis meg fog történni, max te nem tudsz róla.. Tapasztalat.
2017. márc. 27. 22:45
 24/25 anonim ***** válasza:
53%
Nem tiltani kell a szexet (hogy is jöhet szóba ez egy hónap után..),hanem elmagyarázni,hogy a szexualitás nem ennek a korosztálynak való. Az értelmes ember megérti,aki nem az,azzal nem lehet mit kezdeni.
2017. márc. 28. 10:16
 25/25 anonim ***** válasza:

Én még nem vagyok apa, és még messze is vagyok tőle, de ha mondjuk lenne egy 14 éves lányom, és ha egy 17 éves fiúval akarna járni, akkor mivel, hogy tiltani úgysem tudnám tőle, ezért én nagy nehezen, de megengedném nekik, hogy járjanak, és hogy medencézzenek.

18/F

2017. márc. 28. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!