Szerintetek megengedjem a 14 éves lányomnak ezt egy 17 éves fiúval?
1 hónapja járnak , és már tervezik a nyarat. A fiú szeretné ha majd átmenne hozzá medencézni , közös program stb .
Nem fiatal ahhoz hogy egy 17 évessel járjon ? Ismerem a fiút régóta és nagyon kedves jólnrvelt . Elengedjem egyből vele mindenhova ?
Nem.
Szomorú és kiábrándító amúgy,hogy itt 14 éves esetében már a szexről beszélnek. Persze,még biztassuk is rá. Nem csak azt kell megtanítani a gyereknek,hogy mik az alapvető szexuális dolgok,hanem azt is,hogy nem 14-15 évesen kell elkezdeni.
Engedd. Természetes,hogy érdeklődik a másik nem iránt már ennyi idősen is.
Gondolom beszélgetettek már a védekezésről és a szexről. Én is voltam 14 és a barátnőimről is tudom,hogy nagy részük nem ugrott bele egyből.Volt olyan barátnőm aki közel egy év járás után feküdt le először a barátjával.De mi is több,mint fél évet vártunk legalább.
Biztos van aki 1 hét után szétteszi,de ha normális lány,akkor úgysem fogja.Legalább kiderül,hogy vár rá -e a fiú vagy nem.
A programokkal meg semmi baj szerintem.
A kérdés elolvasásakor bennem fel sem merült a szex kérdése. Elképesztő, hogy milyen gondolkodású emberek vannak.
Nyilvánvalóan eszébe jut az embernek már ennyi idősen, de nem kell ettől még a tettek mezejére lépni. A korkülönbség egyébként szerintem nem baj, nekem is mindig idősebb fiúim voltak, sosem vonzott a saját korosztályom. de persze az erkölcs sem árt.
Kicsit hülyén érzem már magam, hogy én nem szülőként, hanem bátyként szólok mindig hozzá az ilyen kérdésekhez. :S
Én ehhez is azt válaszolnám, hogy elősször megismerném a fiút, és ha szimpatikus, kedves, udvarias, tisztelettudó, látom, hogy imádja a húgomat, akkor engedném, hogy járjanak, viszont ha unszimpatikus, flegmázik, azt hiszi, hogy Ő a főnök, stb., akkor nyílván nem tudom eltiltani tőle, de megpróbálnám lebeszélni róla.
20/F
Ja és természetesen a medencézést is megengedném, szerintem azzal nincs semmi gond. (Egyébként szégyenlős, nem szereti a strandot, se a medencézést)
#17-es voltam.
Ha kedves és jól nevelt akkor persze :)
Megsúgom, úgyis járna vele, a kamaszkor ilyen..:D Szóval inkább támogasd. A józan ész szabályait tisztázd le vele (éjfél előtt érjen haza, és ne részegen, ne akarjon csak a srác kedvéért idő előtt lefeküdni vele) mindenki jobban jár így.
De a medencés buli szerintem teljesen jó program, szóval igen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!