Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megengedjem a 14...

Szerintetek megengedjem a 14 éves lányomnak ezt egy 17 éves fiúval?

Figyelt kérdés

1 hónapja járnak , és már tervezik a nyarat. A fiú szeretné ha majd átmenne hozzá medencézni , közös program stb .

Nem fiatal ahhoz hogy egy 17 évessel járjon ? Ismerem a fiút régóta és nagyon kedves jólnrvelt . Elengedjem egyből vele mindenhova ?

2017. márc. 27. 16:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

Nem.

Szomorú és kiábrándító amúgy,hogy itt 14 éves esetében már a szexről beszélnek. Persze,még biztassuk is rá. Nem csak azt kell megtanítani a gyereknek,hogy mik az alapvető szexuális dolgok,hanem azt is,hogy nem 14-15 évesen kell elkezdeni.

2017. márc. 27. 17:07
 12/25 anonim ***** válasza:
68%
Ez a naivitás a komment szekcióban :D Manapság a 14 éves kislányok jobban igénylik a szexet mint a 17 éves fiúk, elhiszem hogy a lányod jólnevelt, mindenkinek jobb ha ezzel a fiúval veszti el és évekig együttmaradnak, minthogy pár hónap múlva szakít vele és elindul a klasszikus tiniribi pályafutás, már bocsánat a kifejezésért.
2017. márc. 27. 17:08
 13/25 anonim ***** válasza:
35%
#12: Az igény az csak igény. Egy 14 éves igényeit nem kell kielégíteni.
2017. márc. 27. 17:15
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Engedd. Természetes,hogy érdeklődik a másik nem iránt már ennyi idősen is.

Gondolom beszélgetettek már a védekezésről és a szexről. Én is voltam 14 és a barátnőimről is tudom,hogy nagy részük nem ugrott bele egyből.Volt olyan barátnőm aki közel egy év járás után feküdt le először a barátjával.De mi is több,mint fél évet vártunk legalább.

Biztos van aki 1 hét után szétteszi,de ha normális lány,akkor úgysem fogja.Legalább kiderül,hogy vár rá -e a fiú vagy nem.

A programokkal meg semmi baj szerintem.

2017. márc. 27. 17:28
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

A kérdés elolvasásakor bennem fel sem merült a szex kérdése. Elképesztő, hogy milyen gondolkodású emberek vannak.

Nyilvánvalóan eszébe jut az embernek már ennyi idősen, de nem kell ettől még a tettek mezejére lépni. A korkülönbség egyébként szerintem nem baj, nekem is mindig idősebb fiúim voltak, sosem vonzott a saját korosztályom. de persze az erkölcs sem árt.

2017. márc. 27. 17:44
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
1-5-7-es válaszoló vagyok. Mint látható először nekem sem jutott eszembe a szex gondolata, aztán láttam h mindenki más erre gondolt
2017. márc. 27. 17:45
 17/25 anonim ***** válasza:
90%

Kicsit hülyén érzem már magam, hogy én nem szülőként, hanem bátyként szólok mindig hozzá az ilyen kérdésekhez. :S

Én ehhez is azt válaszolnám, hogy elősször megismerném a fiút, és ha szimpatikus, kedves, udvarias, tisztelettudó, látom, hogy imádja a húgomat, akkor engedném, hogy járjanak, viszont ha unszimpatikus, flegmázik, azt hiszi, hogy Ő a főnök, stb., akkor nyílván nem tudom eltiltani tőle, de megpróbálnám lebeszélni róla.

20/F

2017. márc. 27. 17:54
 18/25 anonim ***** válasza:
67%

Ja és természetesen a medencézést is megengedném, szerintem azzal nincs semmi gond. (Egyébként szégyenlős, nem szereti a strandot, se a medencézést)

#17-es voltam.

2017. márc. 27. 18:01
 19/25 anonim ***** válasza:
79%

Ha kedves és jól nevelt akkor persze :)

Megsúgom, úgyis járna vele, a kamaszkor ilyen..:D Szóval inkább támogasd. A józan ész szabályait tisztázd le vele (éjfél előtt érjen haza, és ne részegen, ne akarjon csak a srác kedvéért idő előtt lefeküdni vele) mindenki jobban jár így.

De a medencés buli szerintem teljesen jó program, szóval igen:)

2017. márc. 27. 18:04
 20/25 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem engeded akkor majd megszökik.
2017. márc. 27. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!