Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet az oka, h apám...

Mi lehet az oka, h apám ilyen, esetleg diagnózis van rá,?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon gyulöl engem es ez igy ment kisgyerekkorm óta. Ezeken az érzésein az se segit , hogy rég elköltöztem , független vagyok , megis mikor Skype on beszelunk neha a kezdeti ál kedvesseg utan feltör belöle a gyulölet , erzem a szavain , ahogy ócsárol , a szeme szikrazik az utálattól.

Mikor kicsi voltam, versenyzett velem anyám figyelméért , ellensegkent vett , megharagudott ha 6 evesen megertem az utolsó adag spenótot , habar azelött mondtam h nem kell es ö keszult megenni , vegul meggondoltam magam . Ezt maig hallom , h megettem a spenótot elöle.

Terhére voltam , nem foglalkozott velem , ha meg igen abban nem volt köszönet .

Tinikoromban megalazott masok elött folyton , csúf szavakkal illetett , k. rva , stb .

Pedig nem jartam sehova , nem léptem ki a szavából, jól tanultam , dijakat nyertem ( miert nem matekböl miert irodakomból? Kerdezte ) , segitettem otthon, merr anyam nem szerette a hazimunkat.

Mindig mindenert engem hibaztatott , barmi törtent az eletemben , kudarc , vigasz helyett szapult, söt úgy vettem észre hogyha sirtam es el voltam keseredve , annál nagyobb èlvezettel hurrogott.

Szinte szerette h akkor herótoljon mikor legjobban sirtam , akkor alázott leginkabb .

Ennek rossz következmenye volt h mindig magamat hibaztattam mindenért , es gyulöltem magam anelkul h tudtam volna ezt.

Amúgy apam mindig úgy erzem lenézte a nöket es ugye en lány vagyok ( most ma nö) es próbálom elfogadni magam ennyi év szenvedes utan.

Szerintetek milyen diagnózisa van ?

2017. márc. 26. 18:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Jo akkor mondok egy igazi diagnozist, keress ra, nezz utana: narcisztikus szemelyisegzavar
2017. márc. 26. 19:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Testvéred van? Anyud hogy áll az egészhez?

Nem lehet, hogy apád (már ha lehet ennek hívni), nem is akart téged, vagy ő fiú gyereket akart? Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni. A leírtak alapján nem tűnik elmebetegnek, szimplán szarember.

2017. márc. 26. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem attól hogy lehet nem vagy várt gyerek, vagy nem agy fiú akkor sem jogos a viselkedése. Másokkal is ilyen? Esetleg anyukáddal? Ő tudja hogy így bánik veled apukád? Én beszélnék vele a helyedben mármint anyukáddal, de esetleg apukáddal is, hogy mit tettél ami miatt nem kaphatsz a szeretetéből.

Mellékesen, egy kicsit azért oda figyelhetnél a helyesírásodra, nem kötekedés, de nagyon zavaró hogy 2x kell elolvasni valamit, mert egyszerűen nehéz kibogarászni mit írsz. Tényleg nem bántás, csak tanács.

2017. márc. 26. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintünk szakmailag profi válasz.

:)

6-os voltunk.

Kérdező, azért ez az "átoperáltatás" csak komolytalan volt, ugye?

A hiba nem a Te készülékedben van. (volt)

Tehát "volt".

Az áldozat kategóriában keresd magad.

Mindenképpen jó, hogy már külön vagy.

Valószínűleg, azért maradandó lelki sérülésed lehet.

Életed végéig nyomot hagyhatott.

:(

2017. márc. 26. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Te még ezek után tartod vele a kapcsolatot? Küldd el neki eztva kérdést amit ide feltettél,tudja már meg hogy te hogy élted meg a szuper apaságát! Amúgy a matek díjhoz gratula! Én spec minimum egy fagyizás meg körbebüszkélkedés a tágabb családba.
2017. márc. 28. 15:56
 16/16 anonim válasza:

Ismerős a helyzet.

39 éves nő vagyok. Apám viselkedése, hozzám állása nagyon összetörte az életem...lelkem...

Egy senkinek érzem magam.

Apádra nincs orvosi diagnózis. Nem szeret...

Sajnállak, tudom milyen.

2017. márc. 29. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!