Mi lehet az oka, h apám ilyen, esetleg diagnózis van rá,?
Sajnos nagyon gyulöl engem es ez igy ment kisgyerekkorm óta. Ezeken az érzésein az se segit , hogy rég elköltöztem , független vagyok , megis mikor Skype on beszelunk neha a kezdeti ál kedvesseg utan feltör belöle a gyulölet , erzem a szavain , ahogy ócsárol , a szeme szikrazik az utálattól.
Mikor kicsi voltam, versenyzett velem anyám figyelméért , ellensegkent vett , megharagudott ha 6 evesen megertem az utolsó adag spenótot , habar azelött mondtam h nem kell es ö keszult megenni , vegul meggondoltam magam . Ezt maig hallom , h megettem a spenótot elöle.
Terhére voltam , nem foglalkozott velem , ha meg igen abban nem volt köszönet .
Tinikoromban megalazott masok elött folyton , csúf szavakkal illetett , k. rva , stb .
Pedig nem jartam sehova , nem léptem ki a szavából, jól tanultam , dijakat nyertem ( miert nem matekböl miert irodakomból? Kerdezte ) , segitettem otthon, merr anyam nem szerette a hazimunkat.
Mindig mindenert engem hibaztatott , barmi törtent az eletemben , kudarc , vigasz helyett szapult, söt úgy vettem észre hogyha sirtam es el voltam keseredve , annál nagyobb èlvezettel hurrogott.
Szinte szerette h akkor herótoljon mikor legjobban sirtam , akkor alázott leginkabb .
Ennek rossz következmenye volt h mindig magamat hibaztattam mindenért , es gyulöltem magam anelkul h tudtam volna ezt.
Amúgy apam mindig úgy erzem lenézte a nöket es ugye en lány vagyok ( most ma nö) es próbálom elfogadni magam ennyi év szenvedes utan.
Szerintetek milyen diagnózisa van ?
Testvéred van? Anyud hogy áll az egészhez?
Nem lehet, hogy apád (már ha lehet ennek hívni), nem is akart téged, vagy ő fiú gyereket akart? Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni. A leírtak alapján nem tűnik elmebetegnek, szimplán szarember.
Szerintem attól hogy lehet nem vagy várt gyerek, vagy nem agy fiú akkor sem jogos a viselkedése. Másokkal is ilyen? Esetleg anyukáddal? Ő tudja hogy így bánik veled apukád? Én beszélnék vele a helyedben mármint anyukáddal, de esetleg apukáddal is, hogy mit tettél ami miatt nem kaphatsz a szeretetéből.
Mellékesen, egy kicsit azért oda figyelhetnél a helyesírásodra, nem kötekedés, de nagyon zavaró hogy 2x kell elolvasni valamit, mert egyszerűen nehéz kibogarászni mit írsz. Tényleg nem bántás, csak tanács.
Szerintünk szakmailag profi válasz.
:)
6-os voltunk.
Kérdező, azért ez az "átoperáltatás" csak komolytalan volt, ugye?
A hiba nem a Te készülékedben van. (volt)
Tehát "volt".
Az áldozat kategóriában keresd magad.
Mindenképpen jó, hogy már külön vagy.
Valószínűleg, azért maradandó lelki sérülésed lehet.
Életed végéig nyomot hagyhatott.
:(
Ismerős a helyzet.
39 éves nő vagyok. Apám viselkedése, hozzám állása nagyon összetörte az életem...lelkem...
Egy senkinek érzem magam.
Apádra nincs orvosi diagnózis. Nem szeret...
Sajnállak, tudom milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!