Apám folyton vergődik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anya elköltözött picit több mint két hete, azóta rettegek hazamenni. Eddig se éltek együtt (több mint 10 éve váltak el), de anyáék közel laktak hozzánk, szóval sokat voltam náluk. De most nincs hova mennem ha apámra épp rájön az öt perc. Minden nap üvöltözik velem, legkevesebb félórát biztos! Utána csodálkozik hogy ideges vagyok, és amiatt is elkezd vergődni egy sort. Beszélni nem lehet vele, nem érdekli amit mondok, meg se halja. Pár napja amikor egy nagyobb kirohanása volt, én meg sírtam, annyi volt a reakciója hogy nem tudja hol fáztam meg. Most ezzel mit lehet kezdeni? Anyámékhoz nem mehetek, más közeli rokonom meg nincs akihez költözhetnék.2017. márc. 23. 18:30
1/5 anonim válasza:
Szia!
Hány éves vagy és fiú vagy lány vagy?
3/5 anonim válasza:
Mi az, hogy anyukádhoz nem mehetsz?
4/5 A kérdező kommentje:
#1 17 éves lány vagyok
#2 Ez nem így működik :D
#3 Egyrészt suli miatt, másrészt nem jövök ki jól a féltesómmal meg anya párjával. Anya meg mondjuk megmondta hogy nem vagyok a családja része, szóval.. :D
2017. márc. 24. 07:24
5/5 anonim válasza:
Hát, akkor nincs más hátra, mint úgy viselkedni, hogy ne adj okot a "vergődésre", míg el nem tudsz költözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!