Mi lehet az oka, h apám ilyen, esetleg diagnózis van rá,?
Sajnos nagyon gyulöl engem es ez igy ment kisgyerekkorm óta. Ezeken az érzésein az se segit , hogy rég elköltöztem , független vagyok , megis mikor Skype on beszelunk neha a kezdeti ál kedvesseg utan feltör belöle a gyulölet , erzem a szavain , ahogy ócsárol , a szeme szikrazik az utálattól.
Mikor kicsi voltam, versenyzett velem anyám figyelméért , ellensegkent vett , megharagudott ha 6 evesen megertem az utolsó adag spenótot , habar azelött mondtam h nem kell es ö keszult megenni , vegul meggondoltam magam . Ezt maig hallom , h megettem a spenótot elöle.
Terhére voltam , nem foglalkozott velem , ha meg igen abban nem volt köszönet .
Tinikoromban megalazott masok elött folyton , csúf szavakkal illetett , k. rva , stb .
Pedig nem jartam sehova , nem léptem ki a szavából, jól tanultam , dijakat nyertem ( miert nem matekböl miert irodakomból? Kerdezte ) , segitettem otthon, merr anyam nem szerette a hazimunkat.
Mindig mindenert engem hibaztatott , barmi törtent az eletemben , kudarc , vigasz helyett szapult, söt úgy vettem észre hogyha sirtam es el voltam keseredve , annál nagyobb èlvezettel hurrogott.
Szinte szerette h akkor herótoljon mikor legjobban sirtam , akkor alázott leginkabb .
Ennek rossz következmenye volt h mindig magamat hibaztattam mindenért , es gyulöltem magam anelkul h tudtam volna ezt.
Amúgy apam mindig úgy erzem lenézte a nöket es ugye en lány vagyok ( most ma nö) es próbálom elfogadni magam ennyi év szenvedes utan.
Szerintetek milyen diagnózisa van ?
Ja es szerinte ö egy szuper apa volt , aki mindent megtett tök kedves volt es egy hibaja nem volt .
Az igazsag az h eleg sok zsebpenzt adott ennyi pozitivum mondható el róla
Diagnózis erre nincs, diagnózisa csak konkrét betegségnek van, az pedig, hogy valaki nem szeret valakit, még ha az a saját gyereke is, nem betegség.
Elég keveset tudok rólatok, de a történeted kapcsán bennem ilyen kérdések merülnek fel: Szerelem házasság volt? Tervezett gyerek voltál? Várt gyerek voltál? Apád is akarta a megszületésedet? Örült, amikor megszülettél? Örült annak, hogy lány vagy? Anyukáddal jó kapcsolata volt, azután is, hogy megszülettél? Van testvéred? Ha van, vele másképp viselkedik? Ha nincs, miért nincs?
Azt tippelem (mert csak tippelni lehet az infóid alapján), hogy anyud és apud közt Te vagy a villámhárító szerepkörű.
Az Ő kapcsolatbeli hibájuk és tévedésük rajtad csapód(t)nak le.
(Blanka)
Nem tudom, miért lehet ilyen. Talán ezt látta otthon, talán az ő családjában így bánnak a nőkkel.
Én a helyedben nem tartanám vele a kapcsolatot. Tuti nem skypeolnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!