Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet az oka, h apám...

Mi lehet az oka, h apám ilyen, esetleg diagnózis van rá,?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon gyulöl engem es ez igy ment kisgyerekkorm óta. Ezeken az érzésein az se segit , hogy rég elköltöztem , független vagyok , megis mikor Skype on beszelunk neha a kezdeti ál kedvesseg utan feltör belöle a gyulölet , erzem a szavain , ahogy ócsárol , a szeme szikrazik az utálattól.

Mikor kicsi voltam, versenyzett velem anyám figyelméért , ellensegkent vett , megharagudott ha 6 evesen megertem az utolsó adag spenótot , habar azelött mondtam h nem kell es ö keszult megenni , vegul meggondoltam magam . Ezt maig hallom , h megettem a spenótot elöle.

Terhére voltam , nem foglalkozott velem , ha meg igen abban nem volt köszönet .

Tinikoromban megalazott masok elött folyton , csúf szavakkal illetett , k. rva , stb .

Pedig nem jartam sehova , nem léptem ki a szavából, jól tanultam , dijakat nyertem ( miert nem matekböl miert irodakomból? Kerdezte ) , segitettem otthon, merr anyam nem szerette a hazimunkat.

Mindig mindenert engem hibaztatott , barmi törtent az eletemben , kudarc , vigasz helyett szapult, söt úgy vettem észre hogyha sirtam es el voltam keseredve , annál nagyobb èlvezettel hurrogott.

Szinte szerette h akkor herótoljon mikor legjobban sirtam , akkor alázott leginkabb .

Ennek rossz következmenye volt h mindig magamat hibaztattam mindenért , es gyulöltem magam anelkul h tudtam volna ezt.

Amúgy apam mindig úgy erzem lenézte a nöket es ugye en lány vagyok ( most ma nö) es próbálom elfogadni magam ennyi év szenvedes utan.

Szerintetek milyen diagnózisa van ?

2017. márc. 26. 18:50
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Ja es szerinte ö egy szuper apa volt , aki mindent megtett tök kedves volt es egy hibaja nem volt .

Az igazsag az h eleg sok zsebpenzt adott ennyi pozitivum mondható el róla

2017. márc. 26. 18:52
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
biztos, hogy ő vér szerinti apád?
2017. márc. 26. 18:56
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen. Hasonlitunk is nagyon , de gondolkodom átoperaltatni az arcom
2017. márc. 26. 18:57
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

Diagnózis erre nincs, diagnózisa csak konkrét betegségnek van, az pedig, hogy valaki nem szeret valakit, még ha az a saját gyereke is, nem betegség.

Elég keveset tudok rólatok, de a történeted kapcsán bennem ilyen kérdések merülnek fel: Szerelem házasság volt? Tervezett gyerek voltál? Várt gyerek voltál? Apád is akarta a megszületésedet? Örült, amikor megszülettél? Örült annak, hogy lány vagy? Anyukáddal jó kapcsolata volt, azután is, hogy megszülettél? Van testvéred? Ha van, vele másképp viselkedik? Ha nincs, miért nincs?

2017. márc. 26. 19:08
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
saját diagnózisoddal foglalkozz, mert nekwd (is) kéne pszichiáter
2017. márc. 26. 19:11
 6/16 anonim ***** válasza:
9%

Azt tippelem (mert csak tippelni lehet az infóid alapján), hogy anyud és apud közt Te vagy a villámhárító szerepkörű.

Az Ő kapcsolatbeli hibájuk és tévedésük rajtad csapód(t)nak le.

(Blanka)

2017. márc. 26. 19:16
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért lehet ilyen. Talán ezt látta otthon, talán az ő családjában így bánnak a nőkkel.

Én a helyedben nem tartanám vele a kapcsolatot. Tuti nem skypeolnék vele.

2017. márc. 26. 19:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A diagnózis: szar személyiség, nem apának való. Ez nem betegség.
2017. márc. 26. 19:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A diagnózis: bunkóság.
2017. márc. 26. 19:40
 10/16 anonim ***** válasza:
16%
Auditur et altera pars.
2017. márc. 26. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!