Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apám rám van kattanva. Miért?

Az apám rám van kattanva. Miért?

Figyelt kérdés
Akkor kezdődött az egész miután haza költözött. Az elején minden okés volt, de január környékén minden felborult. Ittasan felhívta a barátnőm anyját, és mindkettejüket elszídta minden féle k**vának. A múlt héten pedig az osztályfőnöknél próbalta be mocskolni a barátnőmet. Engem állandóan piszkál, szíd. Miért teszi ezt?? Emellett minden hibámat a barátnőmre keni. S.o.S
2017. márc. 13. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Nincs rád kattanva (szerencsére), az egész mást jelent.
2017. márc. 13. 15:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Effektíve de. Állandóan engem keres, behisztizik, ha a barátnőmhöz megyek... mint valami homoszex ember...
2017. márc. 13. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Mert egy primitív, komplexusoktól szenvedő b*rom, azért.
2017. márc. 13. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:

magányos szerintem, és azt akarja hogy vele is foglalkozzatok

illetve középpontban akar lenni, ezért hivogat mindenkit

2017. márc. 13. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

"Állandóan engem keres, behisztizik, ha a barátnőmhöz megyek... mint valami homoszex ember..."

És szerinted ettől homoszexuális? Ne már... ember, neked erősen tévképzeteid vannak a melegekkel kapcsolatban- Apád aligha azért nem akarja hogy csajozz mert rád van gerjedve.

2017. márc. 13. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Mert alkeszos barom, azért.
2017. márc. 13. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Hazaköltözött, tehát egy ideig külön élt anyukádtól? Lehet, hogy az idegesíti, hogy neked van egy működő kapcsolatod, míg neki sokkal idősebben sem sikerül összehoznia. Nem vagy könnyű helyzetben :( szerintem kérj apád helyett is elnézést a barátnőd anyukájától, osztályfőnöködde beszéld meg őszintén, hogy ez a helyzet, és próbáld rávenni apádat, hogy menjen elvonúra vagy valami terapeutához (esetleg anyukád próbálja rávenni).
2017. márc. 13. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tisztában lennél az általad használt szavak jelentésével, akkor talán könnyebben megértenénk a problémát...

Kicsit összefüggéstelen.

2017. márc. 13. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!