Az apám rám van kattanva. Miért?
Figyelt kérdés
Akkor kezdődött az egész miután haza költözött. Az elején minden okés volt, de január környékén minden felborult. Ittasan felhívta a barátnőm anyját, és mindkettejüket elszídta minden féle k**vának. A múlt héten pedig az osztályfőnöknél próbalta be mocskolni a barátnőmet. Engem állandóan piszkál, szíd. Miért teszi ezt?? Emellett minden hibámat a barátnőmre keni. S.o.S2017. márc. 13. 15:11
1/8 anonim válasza:
Nincs rád kattanva (szerencsére), az egész mást jelent.
2/8 A kérdező kommentje:
Effektíve de. Állandóan engem keres, behisztizik, ha a barátnőmhöz megyek... mint valami homoszex ember...
2017. márc. 13. 15:39
3/8 anonim válasza:
Mert egy primitív, komplexusoktól szenvedő b*rom, azért.
4/8 anonim válasza:
magányos szerintem, és azt akarja hogy vele is foglalkozzatok
illetve középpontban akar lenni, ezért hivogat mindenkit
5/8 anonim válasza:
"Állandóan engem keres, behisztizik, ha a barátnőmhöz megyek... mint valami homoszex ember..."
És szerinted ettől homoszexuális? Ne már... ember, neked erősen tévképzeteid vannak a melegekkel kapcsolatban- Apád aligha azért nem akarja hogy csajozz mert rád van gerjedve.
7/8 anonim válasza:
Hazaköltözött, tehát egy ideig külön élt anyukádtól? Lehet, hogy az idegesíti, hogy neked van egy működő kapcsolatod, míg neki sokkal idősebben sem sikerül összehoznia. Nem vagy könnyű helyzetben :( szerintem kérj apád helyett is elnézést a barátnőd anyukájától, osztályfőnöködde beszéld meg őszintén, hogy ez a helyzet, és próbáld rávenni apádat, hogy menjen elvonúra vagy valami terapeutához (esetleg anyukád próbálja rávenni).
8/8 anonim válasza:
Ha tisztában lennél az általad használt szavak jelentésével, akkor talán könnyebben megértenénk a problémát...
Kicsit összefüggéstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!