Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hisznek bennem?...

Miért nem hisznek bennem? Nagyon rosszul esik.

Figyelt kérdés

Elvált szülők gyermeke vagy. Apukám nevel minkek, a nővéremmel együtt.

14 éves vagyok. A suliban ez az utolsó évem. 4,7 az átlagom.

Apukám és a nővérem sokszor mondták, ha arról beszéltem, hogy én angol nyelvtanár szeretnék lenni, és hogy mindenképp szeretnék elköltözni Ausztriába, miután elvégeztem az egyetemet, hogy "úgysem fog sikerülni". "Ne beszéljek hülyeségeket." "Ez nem fog megvalósulni úgy sem."

Ha szóba hozom a jövőmmel kapcsolatos terveimet, mindig azt mondják, hogy nem fog sikerülni.

Nagyon rosszul esik, hogy nem hisznek bennem.

Nekem vannak céljaim az életben, és szeretném megvalósítani.

Jelentkeztem is egy közepes erőséggű Gimnáziumba. Megírtam a felvételit, és az ideiglenes sorrend szerint az 5.vagyok.

Miután apukám, és a nővérem megtudta hogy jó eséllyel bekerültem a suliba, akkor is azt mondták,hogy "Semmi nem lesz belőlem még így se."

Miért nem hisznek bennem?

14/L

2017. márc. 24. 18:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondogatják, mert nem akarják, hogy elérj bármit is az életben, manipulálnak téged. Saját sikertelenségüket vetítik ki rád. Engem anyám néz hülyének, annak ellenére, hogy kiváló eredménnyel teljesítek az egyetemen. Én már meg sem osztom vele a terveimet, nincs szükségem a lenéző kommentjeire. Neked is jobb lesz, ha megtartod magadnak a gondolataidat, vagy olyanokkal beszélgetsz róla, akik értékelnek téged.
2017. márc. 25. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!