Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14 éves vagyok, anyuval élek...

14 éves vagyok, anyuval élek (elváltak szüleim 2 éves koromba) most hirtelen elfelejtettem, hogy 14 vagy 16 éves kortól van az hogy a biróságon én dönthetem el hogy mikor megyek apához és mikor nem?

Figyelt kérdés
Ugye eddig 2 hetente mentem. Meg még az lenne hogy meddig "kötelező"mennem?
2017. márc. 24. 11:01
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
60%

#26-os vagyok

és ezt gondolom:

Ha elemezzük a társadalmi kapcsolatokat, akár embereknél, akár az állatoknál, sőt szimbiózisban a növényekkel is, és együttesen.

Alapvetőleg bármely korszakot is vizsgáljuk, alapesetben semmi sem változott.

A kapcsolatok pontosan ugyan arra épülnek, mint emberöltők előtt sok ezer évvel.

Csak a korral járó bonyolítások, (jogok, stb.) az érdekek és a pénz, a vagyonosodás, és modennizáció, az egoizmus, bonyolítja az amúgy is ősi legegyszerűbb kapcsolati rendszert.

Most pl. az emberek kapcsolatbeli üzemzavarából épp hasznot húznak azok, akik szintén kapcsolatbeli bajban lehetnek, de felismerték, hogy ebből pénzt lehet csinálni.

Akkor inkább nem a kapcsolatbeli saját problémájukkal foglalkoznak, hanem mások ezen problémájából nyereséget és önfentartást kreálnak.

Egyszerűbben szólva, kihasználják azokat, akik emocionlis bajban vannak. (beleértve a médiát is)

És ebből pénzt csinálnak maguknak.

Abrakadabra. Majd kiveszem a "rontást", ha fizetsz érte.

Stb. stb.

2017. márc. 24. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!