Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van beleszólásuk abba, hogy...

Van beleszólásuk abba, hogy kiket hozok haza?

Figyelt kérdés

Külön bejáratú lakrészem van, nem találkoznak a szüleimmel.

Szüleim nyugdíjasok, és azóta elviselhetetlenek... Nem vágyom kapcsolatra, ezért gyakran Vá hogy megfordul nálam férfi. Ezt ők figyelik, és vitáznak miatta.

Felnőtt, dolgozó ember vagyok, saját magamat tartom el, és nem anyámék előtt élem a szexuális eletem. Nem tudom sehogy sem megérteni.

2017. márc. 23. 23:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%
amúgy meg nem értem. ha valaki szép miért ne élne az előnyeivel? aki meg nem szép de más jó adottságai vannak annak meg ezekkel érdemes élnie.
2017. márc. 24. 17:04
 22/30 anonim ***** válasza:
17%

SOHA (!) nem vittem haza pasit a szülői házba.

Engem zavart volna.

2017. márc. 24. 17:05
 23/30 Nazaret ***** válasza:
24%
Nézd!!! Ha már úgy is ekkora forgalom van nálad, szedjél "tisztelet díjat"" a kedves férfi vendégektől. Egy idő után nem is kell már mást dolgoznod és az összegyűlt adózatlan pénzből simán elköltözöl!!
2017. márc. 24. 18:03
 24/30 Nazaret ***** válasza:
19%
23-as vagyok!! Jól lepontoztatok. De nekem is az a véleményem, hogy nem kell minden héten másik pasit hazavinni!
2017. márc. 24. 18:58
 25/30 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy minden héten mást hozok haza? Ezt ti gondoltátok csak bele. Szó nincs erről.

2 partnerem van, mindkettő barátság extrákkal, nem idegenek.

Onnan tudják, hogy kukkolnak. Látni a nappaliból a kertkapura.

Az egész háznak a fele tulajdonosa vagyok, és lényegében felújítottam és kifizettem ezt a lakrészt. Tehát ez az én tulajdonom.

2017. márc. 24. 20:43
 26/30 anonim ***** válasza:
6%
hány éves vagy ?tud egymásról a két partner? nem akartam privivel fontoskodni de érdekel
2017. márc. 24. 22:12
 27/30 anonim ***** válasza:
41%
Jajj de kis irigyek itt páran :)) gondolom már évek óta be vagytok savanyodva a férjetek meg a gyerek mellett, és attól akarjátok ezt jónak feltüntetni, hogy leszóljátok azt, aki kihasználja az életet, jól érzi magát :) Tudjátok az ilyenekhez megy a férjetek is, mert ti már elfelejtettetek élni.
2017. márc. 25. 08:06
 28/30 anonim ***** válasza:
10%
én is irigy vagyok, de ettől még nem kell negatív véleményemnek lennie. a rosszmájúság és az irigység nem feltétlenül ugyanaz.
2017. márc. 25. 08:49
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy ez miért kérdés egyáltalán. A tied, tehát azt viszel oda, akit akarsz. Sem a szüleidnek, sem a szomszédnak nincs köze hozzá.
2017. márc. 25. 13:38
 30/30 A kérdező kommentje:
Mire kéne irigynek lenni? Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy olyan életet éljen, amilyet akar. Senkinek sem kötelező rossz életet élnie.
2017. márc. 25. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!