Van beleszólásuk abba, hogy kiket hozok haza?
Külön bejáratú lakrészem van, nem találkoznak a szüleimmel.
Szüleim nyugdíjasok, és azóta elviselhetetlenek... Nem vágyom kapcsolatra, ezért gyakran Vá hogy megfordul nálam férfi. Ezt ők figyelik, és vitáznak miatta.
Felnőtt, dolgozó ember vagyok, saját magamat tartom el, és nem anyámék előtt élem a szexuális eletem. Nem tudom sehogy sem megérteni.
ezért kell leválni a szülőktől
ha annyira külön bejáratú, leválasztott, akkor honnan tudják ki megy hozzád?
Ti miért r.bancozzátok le a kérdezőt? Milyen jogon? Ő élete, azt csinál amit akar.
Szerintem a szüleidnek nincs beleszólása.
Akkor lehetne ha egy légtérben élnél velük.
Amúgy honnan tudják hogy megy hozzád valaki? Kifigyelik?
Ha ennyire gáz akkor menj te a pasikhoz.
"Ti miért r.bancozzátok le a kérdezőt? "
Mert aki össze-vissza lefekszik mindenkivel, az az.
Ha te újítottad fel a házat, akkor telekkönyvön kívüli tulajdonod van. Ez azt jelenti, hogy bár nincs beleírva a földhivatali papírokba, de te is tulajdonosa vagy az ingatlannak. Ráadásul az ingatlan nem is osztatlan közös tulajdon, hiszen azt írtad, hogy különbejáratú lakrészed van.
Ez esetben pedig senkinek semmi beleszólása, hogy mit csinálsz a lakrészeddel, kiket viszel oda, mit teszel ott. Ha hangosan szexelnél a szemük láttára, azt is megtehetnéd. A szüleid meg szégyelljék magukat, hogy nem hajlandók felfogni, hogy a gyerekük felnőtt és önálló élete van, amihez természetes módon hozzá tartozik a párkapcsolat és a szexuális élet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!