Tudom hogy a nyolcadikos ballagásomra maximum csokit és csokrot kapok, de nekem ezek pont, hogy nem kellenének, na ilyenkor mit csináljak? :D
Szóvaal, a helyzet a következő:
Ahogy ismerem a szüleimet (vagyis addigra már szerintem külön-külön anyum és apám lesz, mert most is a válás határán vannak, ez is bonyolít), a ballagásomat olcsón letudják majd. Ezzel alapvetően nincs is bajom, de nem szeretnék (sok) csokit enni vagy a vágott virág "halálát" nézni, előbbi mert próbálok fogyni, hogy a kilencediket ne így kezdjem és ahogy magamat ismerem, egy kis csoki is "bűnbe ejt", aztán csak azt veszem észre, hogy fél óra alatt eltűnt egy tábla Milka:D.
Nem akarok a ballagás miatt sem "kivételt" tenni, hogy "oké, akkor ma többet eszek", mert úgysem fogom lemozogni, mert délutánra már csak aludni lesz erőm (szerintem :D).
Nem szeretném, hogy anyáék ilyenekre költsenek, ha már hasznos dolgot nem kapok (pedig nem mondom, hogy nem lenne szükségem rá, de próbálok nem nyafogni, nem kell, hogy csak azért vegyenek bármit is, mert kihisztiztem), akkor azt a 2-3 ezer forintot is hagyják. A ballagási ruha 8000 ft volt kb., a hajam marad olyan, mint bármelyik másik napon, smink meg bármi egyéb szintén.
tehát a kérdéés: hogyan adjam a tudtukra megbántás nélkül, hogy ha nem maradandó és/vagy hasznos dolgot akarnak venni (mert ott van az az 1% esély, hogy talán mégis), akkor inkább ne is költsenek erre a hülye eseményre?
Hogy milyen korosztályba tartoznak az itt válaszolók:
- általános iskolai ballagásom szombaton volt, akkor vasárnap édesanyám ebédre az én kedvencemet főzte, és mindenki tudta a családban, hogy ez most nálunk az "ünnepi ebéd"!
- érettségi ballagásomkor virágcsokrot, desszertet és egy két kötetes könyvet kaptam: Dallos Sándor: A nap szerelmese, Aranyecset. És tökéletesen boldog voltam ezektől is.
Persze a fentiek alapján szerintem azt sem tudod, mit-kit jelentenek ezek a könyvcímek. Mindegy, csak teló legyen, akármilyen olcsó is... tahó.
Utolso ettol jobb szebb tobb vagy okosab vagy szerinted ?
Sajat lakas putriban ?
Okos telefon gagyi ember ?
Kettönk közt az a különbség, hogy ugyanez Nekem is meg van 28 évesen. ház (hitel nélkül), igen ház nem lakás, új autót (vw passat) vettem februárban szalonból 0 km- est, telefont vettem s7 edge. Csak én ezért megdolgoztam és biztos jövedelmem van, semmit nem kaptam. Tudom nem tart örökké a jólét próbálok úgy is hozzáállni, de amim van mindent magamnak köszönhetek és bátran tudok tükörbe nézni.
Ellenben nálad, ha apuci anyuci elzárja a pénzcsapot Te olyat fogsz sz.pni, mint a torkosborz, mert egy senki leszel. Aztán majd fogsz Te puffogni, lehet nekem dolgozva :))) így állj a dolgokhoz, mert semmi nem tart örökké....
#23 igen, a Hosok terenel Bp-en, te olcso proli.:D
#24 jol van, az mar az en bajom lesz. De kossz, hogy szolsz.:D
22-es!
Nem az a gond, hogy szeretne egy telót!
De azzal kezdi, hogy szeretné, ha a szülei ne költsék az amúgy is kevés pénzüket feleslegesen csokira, virágra. Beéri ő egy telóval is 25 ezerért! Ha valóban annyira aggódik a családi kasszáért, akkor bizony örüljön, ha csokit kap...
Hosok tere hahahaha igazi vilagvaros huhaaaa
Onerobol mit tudsz felmutatni ? A nagy szad amivel mas munkajaval dicsekszel.
Piti ember lehetsz
#28 akarmennyire is faj, az az en lakasom, az en nevemen.;) Mar megerte idekommentelni, a sok habzoszaju csoro ember veri a nyalat.:D Ha neked a szuleid vettek mondjuk egy polot, akkor az az oveke volt, mert hogy ok fizettek? Ennyit a proszto gondolkodasodrol. Altalnos iskolaban meg vegig kituno tanulo voltam, szoval ne magadbol indulj ki.:D
Sok irigy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!