Lányos Anyukák Apukák, ti milyen kortól engeditek meg lányotoknak hogy barátja/fiuja legyen? (maximum csókig jutnának el semmi több)
Azért az első válaszolók elég naivak, ha azt hiszik, hogy 16-17 évesen csak a csókig jutnának el :D
Amúgy kérdező, nem feltétlen fogod megtudni. Tapasztalat :D 12 évesen hónapokig volt barátom (egy suliba jártunk), de a szüleim nem jöttek rá. Utólag már nem vagyok büszke rá, csak azért mondom, hogy tudd, mivel kell számolnod :)
nekem 11 évesen volt először "barátom". még csak meg se fogtuk egymás kezét, csak sokszor ájött hozzánk és játszottunk a kutyámmal, kisöcsémmel, meg néha elmentünk görkorizni.
13 évesen volt a következő, vele azért lett vége, mert túl sokszor mondta, hogy jó lenne már csókolózni, én meg azt ilyen filmbe illő romantikusan képzeltem el, szóval szakítottam vele :D
aztán 13 évesen még randizgattam párszor, de ez annyit jelentett, hogy elmentünk sétálni a ligetbe, edzés után hazakísértek, ilyesmi.
15 évesen koleszban volt az első barátom, akivel csókolóztam is.
16 évesen jöttem össze azzal a barátommal, akivel le is feküdtem fél év után.
17 évesen jöttem össze azzal, akihez jövőre hozzámegyek.
anyukám mindig mindenről tudott, támogatott, a magam szintjén tanácsokat osztogatott.
ami fura, hogy itt ezerrel kapálóznak az emberek, hogy tizenévesen még ne játsszanak kapcsolatosdit a gyerekek, mert a vége szex lesz meg ilyenek. nem tudom, szerintem ha normálisan van nevelve a gyerek, ilyenkor még eszébe sem jut a szexre gondolni. mondom, 13 évesen kidobtam a "pasimat", mert csókolózni akart :D a 11 éves kori sráccal meg az volt a legnagyobb dilemmánk, hogy meg merje-e fogni a kezem. (nem merte)
én is haonlóan szeretném majd nevelni a lányom.
22L
1. nézzen át a kérdező a szex/szerelem kategóriába és olvasgassa el a kérdések kiíróinak az életkorát
meg fog döbbenni
2. nem a szülő határozza meg, nincs olyan h majd én megmondom mikor lehet szerelmes a gyerekem ....
az más kérdés h mikor engedem h ott aludjon a gyerekem a párjánál
de minden szülő volt tini gondoljon bele .. attól h nem alszik ott még simán megoldják h szexeljenek mikor akarnak
3. én azt az elvet vallom h barátként nővérként fordulok a lányomhoz
így megvan a bizalma felém és elmondja ami fontos
Az elso csokom 14 evesen volt..
16 evesen vesztettem el 18 vagyok most ( jelenleg is vele vagyok)
Csok 14 felett,szex mindenkeppen 16-17 eves kor folott. min legyen 16 amikor mar szexel......
de ezt nagyon megszabni nem lehet.. es ha leakar vele fekudni akkor lefog akarmit is csinalsz,fejre is allhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!