Ti megbocsátanátok a lányotoknak, hogy lefeküdt a másodunokatestvérével?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 14:55
1/75 anonim válasza:
Ezzel nem vétene ellenem, így nem is lenne mit megbocsátanom.
4/75 A kérdező kommentje:
Hogy szégyent hozott a családunkra.
2014. szept. 16. 15:00
5/75 anonim válasza:
A másodunokatesó az anya pasija? Talán igen, mert végülis mégiscsak szorosabb (és örökérvényű) kötelék az anya-gyermek viszony, mint akármilyen szerelmi vagy szexuális kapcsolat.
6/75 anonim válasza:
marmint mit kell ezen megbocsatani?
az illeto beleegyezesevel tortent? nincs szo megrontasrol (fiatalkoru)?
mert maskulonben nemcsak hogy engedelyre nem szorul, de meg csak kozod se sok van hozza...
7/75 anonim válasza:
"Hogy szégyent hozott a családunkra."
Ne aggódj, családban marad.
De most komolyan! Mi a baj? A koruk? Erőszak volt? (nem úgy tűnik a kérdésből) Vmelyik megcsalt vkit így?
8/75 A kérdező kommentje:
Nagyon jóban van a két család, vér szerinti rokonok és sosem gondoltam volna, hogy ez fog történni. Azt mondja, nagyon megbánta és könyörgött, hogy ne mondjam el az apjának és a fiú szüleivel (Az én unokatestvérem az apja) se tudassam. Én teljesen összetörtem, mert úgy gondolom, nem erre tanítottam.
2014. szept. 16. 15:04
9/75 A kérdező kommentje:
A lány 19 a fiú 17
2014. szept. 16. 15:05
10/75 anonim válasza:
honnan tudod?
azért mert nekem nem lenne hozzá gusztusom, attól még másnak lehet...amíg gyereket nem csinálnak, addig sok hátránya nem származik belőle. Mi az, hogy szégyent hozott a családra? miért, talán a srác nem a család tagja? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!