Ti megbocsátanátok a lányotoknak, hogy lefeküdt a
másodunokatestvérével?
Őszintén, ha a lányom lefeküdne a másodunokatesójával, az két emberre tartozna: a srácra meg őrá. A családnak, rokonoknak semmi köze ehhez, téged is beleértve...
2014. szept. 16. 15:27
Mindenki vér szerinti rokon, hiszen Ádám bácsitól és Éva nénitől származik mindenki. Vagy nem.
A másodunoka-testvérség rokoni fokozata már semmiféle gondot nem jelent semmilyen szempontból.
Sajnálom a lányodat! Műveletlen és gonosz vagy.
2014. szept. 16. 15:30
Ne haragudj, de egyáltalán milyen alapon akarsz tudni arról, kivel fekszik le a _felnőtt_ lányod? Vagy az én szüleim furák, amiért mindig is a magánügyemnek tartották?
2014. szept. 16. 15:30
24/75 A kérdező kommentje:
Törvénybe nem ütköző,csak erkölcsileg ítélendő el.
25/75 A kérdező kommentje:
A volt barátja nyomoz utána, ezt is tőle tudom, mint ahogy sok minden mást is. Neki is csak azért vallotta be, mert kényszerítette rà
á. Aztán vontam kérdőre.
A kérdezőn kívül itt csak engem botránkoztat meg a családon belüli szex? Persze ez nem olyan dolog, amiért igazán haragudnék a gyerekemre, a csalódottság sokkal jobb kifejezés. Az ember azt hinné, hogy több esze van a 19 éves lányának, és bír annyira a hormonjaival, hogy családon belül nem mászik rá senkire. Persze, valamilyen szinten az is ott lenne, hogy szégyent hozott ránk, hisz a gyerek mindig a szülő szégyene, vagy büszkesége. Megbocsátanék, hisz a gyerekem, de attól függetlenül undorító dolog amit csinált, az pedig meghökkentő, hogy itt 10 válaszolóból 9-et nem is különösebben érdekel az, hogy mit csinált a lány, hanem azt, hogy az anya mit csinált. Ha egy 12 éves lány megcsókolja a 12 éves másodunokatestvérét, az a szülő hibája, hogy nem tanította meg neki, hogy az tabu. Ha egy 19 éves teszi ugyanezt, akkor az már nem a szülőé, hanem a gyereké.
2014. szept. 16. 15:32
26-os: Ha megnézed, többen is írták-írtuk, hogy nem helyeseljük és nem tennénk ilyet. De ettől még a kedves anyukának semmi köze hozzá, nemhogy még ő legyen a nagylelkű, amiért kegyesen megbocsát.
2014. szept. 16. 15:34
nem az kedves kérdező. erkölcsileg nem a te dolgod ítélni....ráadásul egyszer te is sorra kerülsz a megítéltetésben......vagy az a kifogásolható erkölcsileg, hogy nincs a jobb kezén gyűrű és ennek ellenére (és a te jóváhagyásod nélkül) le mert feküdni valakivel? ugyan már....én pl egyetlen másod unokatestvérémet sem ismerek személyesen, a vak véletlen, hogy a férjem nem az.....legyél lazább, ha sűrűn szeretnél találkozni az unokáiddal (mondom ezt úgy, hogy kísértetiesen emlékeztetsz az anyámra)
2014. szept. 16. 15:35
bumbi02 nevű felhasználó, milyen erkölcs szerint kell elítélni? Én nem tudok ilyenről. A többiek sem.
Amíg a genetika nem tartott ott, ahol most, első unokatestvérek is házasodtak nagy tömegben. Pl. Sissi királyné is. De másod-unokatestvérek rokoni kapcsolata olyan távoli, hogy egészen nyugodtan bármit tehetnek.
Nagyon nagyon sötét embernek kell lenni ahhoz, hogy ezen fennakadjon. De hát vannak ilyenek.
S aztán az ilyen jó anyák miatt kerülnek börtönbe a lányok, mert megölték a kisbabájukat. Vagy felkötik magukat "szégyenükben".
2014. szept. 16. 15:38
Kérdezek, s meg is válaszolok rá azonnal.
Kérdésem:
Ti megbocsátanátok az anyátoknak, hogy nagy nyilvánosság előtt szégyent hoz saját fejére, s kiteregeti lánya vélt bűneit?
Válaszom:
Azonnal megszakítanák az anyámmal minden kapcsolatot.
2014. szept. 16. 15:41
Kapcsolódó kérdések: