Ti maximum a gyermeketek hány éves koráig támogatnátok a taníttatását?
Figyelt kérdés
Vagy szakmailag meddig? Első diploma, második diploma, alapképzés vagy mesterdiploma, esetleg doktori?2015. okt. 20. 22:17
1/18 anonim válasza:
Amíg bírom anyagilag és nem azt érzem, hogy kihasznál.
2/18 anonim válasza:
Amíg értelmeset tanul, ha most nekem megcsinálna egy bölcsészt, akkor esetleg jó tetudod, de ha utána rájön, hogy hoppá ez semmire nem jó és kéne egy másik, ha megint valami hülyeséget akarna akkor nem támogatnám. Persze támogatnám ameddig kell, meg úgy is nevelem, hogy ésszel döntsön és olyat válasszon aminek van értelme.
3/18 anonim válasza:
Max. 72 éves koráig!
Utána márt álljon meg a saját lábán!
4/18 anonim válasza:
Az első diplomát mindenképp, ha tisztességesen csinálja, akár doktorátusig, a második már megfontolás tárgyát képezné.:-)
7/18 anonim válasza:
Amíg csak tehetem, ez egyértelmű.
8/18 anonim válasza:
Amíg megtehetem/igényli. Engem a szüleim az MSc végéig támogattak, a doktori alatt már nem, de ott már az ösztöndíj is nagyobb, ki lehet jönni belőle. Ezen kívül minden helyzet más, nem mindegy, hogy valaki a szüleinél, saját lakásban, albérletben, kollégiumban lakik-e, mennyi a rezsi stb.
9/18 anonim válasza:
6 elemi után elküldöm vagont rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!