Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen hírek hallatán nem...

Ilyen hírek hallatán nem féltitek elengedni a gyereketek bulizni? Ki tudja mit tehetnek az italba.

Figyelt kérdés
[link]
2017. márc. 16. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-es...

Hát a lány a hírek szerint egész mást mond:

[link]

De persze tudjuk, egyes (aberrált erőszakos) férfiak szerint a nem az igent jelent, ha csini ruhában volt azzal is azt közölte, hogy dugni akar, bárkivel...stb. Beteg világ ez, akik meg videózták... hát no comment. Mire nevelik az anyák a fiaikat basszus? Én meg ne enegdjem ki a lányaimat, mert ilyen állatok vannak? Ez már a legalja :(

2017. márc. 18. 09:22
 12/14 anonim ***** válasza:

16 éves koromtól eljártam bulizni, igaz rocker lány voltam, nem vetettem meg az alkoholt, viszont nekünk volt egy kis összetartó csapattunk, a másik, hogy olyanról sose cikkeznek, hogy rock-koncerten drogoznának, erőszakolnak meg lányokat.Vigyáztunk egymásra, még a legnagyobb pogóban is :D

Amikor már diszkóba is eljártam ott már óvatosabb voltam. Csak barátnőkkel, italra mindig odafigyelve mentem, illetve ha pasiztunk is és gázos volt a szitu mindig "kimentettük" egymást. Ahhoz, hogy valaki bedrogozzanak nem kell feltétlen alkoholt inni, egy narancslébe is bele lehet keverni.

Ha lányom lesz önvédelemre fogom járatni, ha pedig fiam, akkor jó embert nevelek belőle, hogy ítélje el ezt a ma szokásos viselkedést.

Komolyan mondom nem értem mi ütött a mai pasikba, ha egy nő szépen felöltözik az nekik már felhívás keringőre, utánunk szólnak, fütyülnek fényes nappal, este meg ki tudja mire képesek. Borzasztó, hogy ilyen világot élünk. :(

2017. márc. 18. 11:44
 13/14 anonim ***** válasza:

"Komolyan mondom nem értem mi ütött a mai pasikba, ha egy nő szépen felöltözik az nekik már felhívás keringőre, utánunk szólnak, fütyülnek fényes nappal, este meg ki tudja mire képesek. Borzasztó, hogy ilyen világot élünk. :("

Persze, régen nem erőszakolta végig egy nagyobb horda egy kis falu összes női lakóját. Ez is a 21 század találmánya. Nem, nem az. Azért ne fogjunk már mindent a modern társadalomra. Az, hogy most is vannak állatok, az nem azt jelenti, hogy régen 1 kicsivel is jobb volt.

2017. márc. 18. 12:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Fel kellene világosítani a fiatalokat, hogy csak olyat iszunk meg, amit előttünk csapolnak/bontanak ki, és nem fogadunk el italt a pultoson kívül mástól. Ha valakit megismerünk, és szeretnénk vele inni egyet, mindig együtt megyünk a pulthoz, és mindenki magának kér (így is előfordulhat, hogy összebeszélnek előtte, de erre már nagyon kicsi az esély). És a legfontosabb, hogy nem szakadunk el a társaságtól, és odafigyelünk arra, aki velünk jött.

Én is fiatal vagyok, huszonéves, és gyakran megyünk szórakozni. Úgy vettem észre, hogy nem az éjjeli pillangók járnak rosszul, hanem azok, akik egyébként jókislányok voltak, és kikerültek a szülői felügyelet alól, most meg belevetik magukat az éjszakába, mindenféle tapasztalat híján. Szerintem ez a legveszélyesebb, mert nem azt kábítják el, aki már tizenéves kora óta bulizik (mert nehezebb, ismeri a legtöbb trükköt), hanem azt, aki naiv, és most szeretné bepótolni azt, amit kamaszkorában kihagyott.

2017. márc. 18. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!