Elmondjam-e anyuéknak, amit tesóm művel? Talán neki kellene ezt magától bevallani vagy meggyőzzem, hogy tegye meg?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, anyum egyedül nevelt engem és a bátyám, aki 23 éves, még mindig egy házban lakunk, én gimnáziumba, tesóm egyetemre jár, és gyakran vannak vendégeink, és gyakran beugrik nagybátyánk felesége is, ő munkanélküli, a férje sokat keres, de nagyon sokat dolgozik és eltartja, gyerekük nincs. Anyu nincs itthon, csak hétvégén meg késő délután, de a nagybátyánk felesége átjön délelőtt is, ha olyankor nincs tesómnak épp órája és otthon van és megvárnak engem is, én kettőre otthon vagyok általában. Mikor megyek haza múlt héten, kettő után érek haza, bemegyek, köszönök a levegőbe, de nem válaszol senki, a nappaliban senki nem volt. Ha ilyenkor tesóm itthon van, általában elkészít egy ebédet vagy ha időben jövök, együtt készítjük, bemegyek a konyhába és irtó bizarr volt, amit láttam, a tesóm ott ölelkezett, csókolózott a konyhapult felett a nagybátyánk feleségével!!! Már félig-meddig le voltak vetkőzve, ha egy perccel később jövök, még rosszabb pillanatban nyitok be! :S Ők megijedtek hirtelen, aztán megkértek, hogy erről ne meséljek senkinek, még anyunak se, meg hogy ők megbíznak bennem, és gondolkodtak már rajta, hogy talán anyunak egyszer mégis elmondják. Én rákérdeztem, és azt mondták ez fél éve tart náluk, mindig lefekszenek, ha van rá idejük. Elmondták azt is, hogy a válást fontolgatja nagybátyámmal a felesége, és ha tesóm befejezi a tanulást, össze akarnak házasodni és tőle akar majd gyereket. Szerintem ezt el kellene mondani anyunak, én nem értem, hogy ezt miért nem akarják elmondani, ha egyszer úgyis össze akarnak házasodni?! Megkérdeztem tőlük, miért ne mondjuk el, azt mondták, hogy ez nagy port kavarna, nagyon dühös lenne nagybátyánk, de talán anyut be tudnánk vonni enélkül is. Én nem vagyok olyan, hogy ezt csak úgy elmondjam, de anyuban meg lehet bízni annyira, hogy nem köpi be őket a testvérénél. És egyébként azt eddig is mind tudtok, hogy a házasságuk nem túl jó, anya ezzel tisztában van, ő tudná erre a legjobb megoldást, mert anya nagyon ügyes, okos, talpraesett és segítőkész, csak jókat tudok róla mondani.2017. márc. 14. 23:18
1/9 anonim válasza:
Szerintem ne avatkozz bele, nem igazán a te dolgod, és még rosszul is jöhetnek ki a dolgok. Inkább hagyd tesódékra, csak tudják mit csinálnak. Persze ha jónak látod, győzködheted tesódat, hogy mondja el anyukátoknak, de te ne mondj semmit.
2/9 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Elég rossz a helyzeted, jobb is lett volna úgy, ha nem tudod! De te mondanád el, akkor lehet nagyon megharagudnának rád.
Inkább csinálj úgy, mint aki nem tud semmit, majd megoldják valahogy. De így meg ha lesz is köztük majd valami, akkor meg nagybáttyád fog megharagudni tesódra de ha megtudja, hogy te tudtad, akkor talán még rád is.
Mindenképpen maradj ki belőle!
3/9 anonim válasza:
Jaj édesem, ennél gyengébb kamut nem sikerült összehozni?:/
4/9 anonim válasza:
Nagybatya ill. felesege hany eves? Elsokent nem a nagybatyanak kene megtudnia? Illetve hogy lehet a konyhapult felett csokolozni? Azert jo hallani, hogy a nagybatya munkanelkuli felesege nem vesztegeti semmittevessel a draga idejet.
5/9 anonim válasza:
Csúnya egy helyzet, az fix. Én nem avatkoznék bele, mert abból mindenképp balhé, veszekedés, harag stb. lenne. Én nem dúlnék fel egy családot sem ezzel. Az is lehet, hogy pár hónap után meggondolják magukat, és inkább visszaszaladnak a régi életükhöz. Amíg nem avatkozol bele, addig nem miattad hullik szét egy család. Ez az ő saruk, gondjuk, oldják meg ők. Gondolom te se szeretnéd, ha rokonság egyengetné a kusza szerelmi életed, a saját igazságérzetük szerint...
6/9 anonim válasza:
Azért a tesódnak csak van annyi esze, h nem vesz el egy ilyen nőt???
8/9 anonim válasza:
Én a helyedben úgy tennék, mint aki nem tud semmit. Biztosan nem könnyű, de te is így jársz legjobban, és igazából nem is a te tiszted elmondani.
9/9 anonim válasza:
Beszéld meg anyukáddal, hogy ne köpjön be nekik. Ha állandóan lefekszenek, akkor anyukad is rajtakaphatja oket "veletlenul".
Olyankor mondd el anyukádnak, amikor van ideje lenyugodni. O nehezebben fogja viselni, mint bki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!