Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nagyon sok mindent...

Anyukám nagyon sok mindent nem enged meg amiket másoknak simán megengednek a szülők. Mit tegyek hogy meggyőzzem?

Figyelt kérdés
Szóval nem engedi hogy kifessem a körmöm (egy fekete csíkot akarok merőlegesen minden körömre de nem engedi!) nem akarja hogy ÁTMENETI fújós spray-vel lefújjam a hajam azt se engedi hogy farmerbe járjak(csőnadrág) nem vesz nekem fenék felé érő kabátot és azt se engedi hogy magasított cipőben járjak... 12/L
2017. márc. 5. 15:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
A farmerrel nem tudom mi a gond, meg igazából a többi sem olyan nagy dolog, de majd pár év múlva (14-15 évesen) már biztos engedi. Most még biztos úgy van vele, hogy egy kislánynak nincs szüksége ilyenekre.
2017. márc. 5. 15:54
 2/20 anonim ***** válasza:
42%
Gondolom azt akarja, hogy normális lány legyél ne tömegrbanc. Óriási szigorban élhetsz, szegény gyermek
2017. márc. 5. 16:01
 3/20 anonim ***** válasza:
53%
A farmert megértem, a többiben teljesen igaza van.
2017. márc. 5. 16:05
 4/20 anonim ***** válasza:
65%
Nem értem miért lenne attól "tömegri*ban" hogy derékig érő kabátba jár meg normális farmerba. Jobb lesz neki valóban ha inkább kiközösítik az sokkal jobb. Az ilyen szülőket meg néhány kommentelőt se értek miért jó ez nekik hogy "mertcsak" alapon teljesen jelentéktelen dolgokat nem engedek meg a gyerekemnek aztán meg ha kiközösítik esetleg csúfolják akkor meg azt se fogom felfogni ilyen aggyal hogy mit jelent ez a kisgyerrknek.
2017. márc. 5. 16:14
 5/20 A kérdező kommentje:
Ilyen korban már műkörmöshöz járnak én meg életembe először akarok egyetlen egy csíkot/köröm tenni... A farmert pedig hagyjuk nagyon rossz mindenki kérdezi hogy miért nem hordok farmert és ezt én se tudom :(
2017. márc. 5. 16:23
 6/20 anonim ***** válasza:
35%

milyen nadragot vehetsz fel, ha farmert nem? szinte minden nadrag abbol keszul, neked melegitot kell hordanod suliba, vagy mi? testvereddel is ( ha van) ilyen szigoru? apukad ilyenkor hol van???

anyukaddal le kellene ulnod megbeszelni, hogy miert nem engedi ezeket. a mukorom valoban tulzas 12 evesen, de azert a csikot rafesthetned a kormodre, ha az en gyerekem lennel, szunetekben. a hajadat az iskolaba en se engednem meg befujni, kimoshato sprayvel sem, azt is csak max hetvegen vagy szunetben.

2017. márc. 5. 16:33
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Műkörmöshöz 12 évesen? Mi a fenének?

A magasított cipő sem kell egy gyereknek.

A farmert nem értem.

Télikabát tényleg ne érjen fenék fölé, gondolom nem akarsz petefészek gyulladást.

2017. márc. 5. 16:36
 8/20 anonim ***** válasza:
71%
A körömcicomát és a spray-t én sem engedném a 12 éves lányomnak, a farmer és a fenék fölé érő kabát nem lenne gond. Próbálj beszélni vele, de ne akarj egyszerre mindent.
2017. márc. 5. 16:37
 9/20 anonim ***** válasza:
11%
Mert még gyerek vagy ezekhez. Elég gáz, akinek ezt megengedik.
2017. márc. 5. 16:43
 10/20 A kérdező kommentje:
Többnyire anyagokból készült ilyen "lezser" a nadrágot hordok és ez már nagyon idegesít én nyárra szeretném befújni a hajam de hallani se akar róla apukám rábízza anyumra plusz nem is nagyon érdekli nem magassarkú hanem magasított nem ugyanaz az egyik tényleg magas a másik maximum 4cm
2017. márc. 5. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!