Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nagyon sok mindent...

Anyukám nagyon sok mindent nem enged meg amiket másoknak simán megengednek a szülők. Mit tegyek hogy meggyőzzem?

Figyelt kérdés
Szóval nem engedi hogy kifessem a körmöm (egy fekete csíkot akarok merőlegesen minden körömre de nem engedi!) nem akarja hogy ÁTMENETI fújós spray-vel lefújjam a hajam azt se engedi hogy farmerbe járjak(csőnadrág) nem vesz nekem fenék felé érő kabátot és azt se engedi hogy magasított cipőben járjak... 12/L
2017. márc. 5. 15:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%
Igaza van anyukádnak! Ráérsz még ezzel.
2017. márc. 5. 16:50
 12/20 anonim ***** válasza:
42%
Attól, hogy több anyuka engedi, nem biztos, hogy ők a normálisak. Anyukád sokkal értelmesebb náluk. Egy 12 éves kislány vagy. Nem való neked ilyesmi. A többieknek sem lenne való, de ma már sajnos ritka a normális szülő, mint a fehér holló. Én sem nevelnék k..vát a lányomból csak azért, mert manapság elvárás.
2017. márc. 5. 17:04
 13/20 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem igaza van édesanyádnak.

nem kell egy 12 éves gyereknek körmöt meg hajat festeni, jobban tenné, ha inkább a tanulásra koncentrálna.

Megvan a véleményem arról a szülőről, aki műkörmöshöz hordja a 12 éves gyerekét.

2017. márc. 5. 17:11
 14/20 A kérdező kommentje:
Kiváló tanuló vagyok....
2017. márc. 5. 17:14
 15/20 anonim ***** válasza:
26%
12 évesen még nem kell körmöt pingálni és hajat fújkálni. A csőnadrág még esetleg elmegy, de a fenék felé érő kabátra és a magasított cipőre nincs szükség egy korod bélinek. Tessék normális maradni!
2017. márc. 5. 17:23
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
A fenék fölé érő kabát elmegy, ha nem télikabátról van szó. Farmerből lehet olyat kapni, ami nem csőnadrág, ha meg kifejezetten csőnadrágot szerenél, egyet talán engedhetne anyukád. A spray és a körömfestés szerintem sem kell még 12 évesen. Lehet, hogy a 12 évesen műkörmöshöz járók menőnek érzik magukat, de a szüleik nem lehetnek túl értelmesek, ha ezt megengedik.
2017. márc. 5. 18:35
 17/20 anonim ***** válasza:
89%

A farmert én sem értem, hogymiért nem.

A többivel nincs baj, hogy nem engedi, majd 3-4 év múlva ráérsz hajat festegetni, meg körmöt.

Egyébként én elhiszem, hogy nagyon menő a műköröm meg a csilli-villi haj ennyi idősen, de ezt bármelyik jóérzésű ember 16 év felett maximum megmosolyogja egy 12 éves lányon:)

2017. márc. 5. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
De 12 évesen miért? Most komolyan? Az a beteg szülő aki engedi ezeket a hülyeségeket ennyi idősen. Még nagyon gyerek vagy
2017. márc. 5. 20:53
 19/20 anonim ***** válasza:
21%
Anyukád azért nem engedi, mert még egy kislány vagy. Neked még a barbied haját kell festeni, nem a sajátodat.
2017. márc. 5. 21:50
 20/20 anonim ***** válasza:
91%

Most tudom, hogy mindenki fikázni fogja Anyumat, de nem érdekel, ő a legjobb Anyuka. :)

2016. nyara ota festhetem a körmömet. Együtt szoktunk nekem rendelni/vásárolni, és soha nem szólja le a véleményemet. Mikor kifestem és megmutatom neki akkor szokta mondani hogy szép, vagy mit javítsak rajta. Műkörmöt feleslegesnek tartom én is ennyi idősen :).

A hajsprayvel kapcsolatban annyit hogy nincs értelme :). Moss rendszeresen hajat, fésüld meg, ápold és szép lesz az eredeti színben is.

A kabátból olyan választok amilyet akarok, és ez minden ruhára vonatkozik. Mindig elmondja a véleményét de nem korlátoz. :)

Csak csőnadrágom van. Mit hordjon egy 12 éves lány?! Leggingsben meg is fagynék télen, meg reggelente tavasszal is...

Magasított cipőm volt, kb.2-3 cm nagyon minimális. De ez már tavaly. :) és ettől még nem vagyok k*** teljesen normálisan nézek ki :).

12/L

2017. márc. 7. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!