Anyukám nagyon sok mindent nem enged meg amiket másoknak simán megengednek a szülők. Mit tegyek hogy meggyőzzem?
Szerintem igaza van édesanyádnak.
nem kell egy 12 éves gyereknek körmöt meg hajat festeni, jobban tenné, ha inkább a tanulásra koncentrálna.
Megvan a véleményem arról a szülőről, aki műkörmöshöz hordja a 12 éves gyerekét.
A farmert én sem értem, hogymiért nem.
A többivel nincs baj, hogy nem engedi, majd 3-4 év múlva ráérsz hajat festegetni, meg körmöt.
Egyébként én elhiszem, hogy nagyon menő a műköröm meg a csilli-villi haj ennyi idősen, de ezt bármelyik jóérzésű ember 16 év felett maximum megmosolyogja egy 12 éves lányon:)
Most tudom, hogy mindenki fikázni fogja Anyumat, de nem érdekel, ő a legjobb Anyuka. :)
2016. nyara ota festhetem a körmömet. Együtt szoktunk nekem rendelni/vásárolni, és soha nem szólja le a véleményemet. Mikor kifestem és megmutatom neki akkor szokta mondani hogy szép, vagy mit javítsak rajta. Műkörmöt feleslegesnek tartom én is ennyi idősen :).
A hajsprayvel kapcsolatban annyit hogy nincs értelme :). Moss rendszeresen hajat, fésüld meg, ápold és szép lesz az eredeti színben is.
A kabátból olyan választok amilyet akarok, és ez minden ruhára vonatkozik. Mindig elmondja a véleményét de nem korlátoz. :)
Csak csőnadrágom van. Mit hordjon egy 12 éves lány?! Leggingsben meg is fagynék télen, meg reggelente tavasszal is...
Magasított cipőm volt, kb.2-3 cm nagyon minimális. De ez már tavaly. :) és ettől még nem vagyok k*** teljesen normálisan nézek ki :).
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!