Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyum haragszik...

Mit tegyek ha anyum haragszik rám mert lefeküdtem a barátommal?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a barátommal, és a napokban kitudódott véletlenül hogy lefeküdtem vele (több mint másfél év után), és anyám mégha konkrétan nem is mondta ki, azt éreztette velem hogy egy r..anc vagyok, meg hogy miért adom magam ilyen könnyen..anyum szerint csak házasság után feküdhettem volna le vele. De könyörgöm, melyik fiú bírná ki 4 évig szex nélkül? Miért haragszik rám? Nem tudom mit tegyek. Bár én is haragszom rá, mert nem értek vele egyet, de azt mondta hogy a lelkébe gázoltam..és én ezt nem akartam, de nem várhatja el hogy 4-5 évig csak fogjuk egymás kezét.
2017. márc. 13. 21:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%
Nem hiszem, hogy ő be szokta jelenteni neked hogy mikor szexel. Neked miért kéne?
2017. márc. 13. 23:00
 12/20 anonim ***** válasza:
25%

hogy tudódott ki?

amúgy hasonló helyzetben vagyunk. én pl. most szartam s kitudódott s azóta szóba se állnak velem.

2017. márc. 13. 23:06
 13/20 anonim ***** válasza:
21%
Kedves edesanyja mikor vesztette el a szuzesseget?
2017. márc. 13. 23:25
 14/20 anonim ***** válasza:
37%

"amúgy hasonló helyzetben vagyunk. én pl. most szartam s kitudódott"

gondolom ilyet fingottál, h páh-páh és elgondolkodtak, h ez már egy kitágított B bejárat :D, akkor az A bejáraton is voltak biztos

2017. márc. 13. 23:36
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

Tehát másfél év után feküdtél le vele 17 évesen először, és anyukád ezen akadt ki. Érdekes. Én 17 évesen 3,5 hónap után szexeltem először barátommal, többet nem is tudtam volna várni, már nagyon kívántuk egymást. Szerintem szinte csoda, hogy van pasi, aki másfél évet vár egy lányra. Ezek után igazán nem értem, mi baja volt anyukádnak ezzel, teljesen természetes dolog. Pottyantsd le magasról a véleményét.

20N

2017. márc. 14. 07:17
 16/20 anonim ***** válasza:
60%

.anyum szerint csak házasság után feküdhettem volna le vele.

Anyukad ezek szerint durvan vallasos, ezert hisztizik mindenert. Legalabb te mar nem vagy agymosott.

2017. márc. 14. 07:51
 17/20 anonim ***** válasza:
63%
Amíg védekeztek, nem sok köze van hozzá.
2017. márc. 14. 08:47
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem se vagy emiatt k. Nincs igaza anyudnak. 1.5 év után feküdtél le vele, nem az első randin. Nincs oka kiakadnia.
2017. márc. 14. 10:53
 19/20 anonim ***** válasza:
23%

attól függ hogy k. vagy e hogy mennyi pénzt kértél tőle.

ha túl keveset akkor az vagy

2017. márc. 14. 15:22
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes, hogy mennyire nincs új a nap alatt! Ugyanígy 17 évesen feküdtem le a barátommal kicsit több mint másfél év után, és ugyanilyen hiszti volt belőle, 1 hétig nem is szólt hozzám. Csak mindezt 1988-ban :( Ne törődj vele, majd megenyhül, ha nem, akkor is túlteszed magad rajta. :)
2017. márc. 15. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!