Hogyan győzzem meg anyut arról, hogy be lehessen festve a
hajam újra? 14l
Figyelt kérdés
Suli időben megengeedte,hogy vörös legyen a hajam.Szeretném megint csak nem olyan élénkre.Viszont nem engedi,mert el fog töredezni a hajam.Most sincs pedig egy hajszál sem ami él lenne törve.Azt,hogy mondjuk hajolajat használjak nem engedi,mert jajj többször kell megmosni.Titokban használtam,de nem tapasztaltam ilyen dolgot.
9es, oké, de 14 éves gyereknek minden művi dolog visszataszító. Bőven ráér még hajat festeni...
2017. márc. 11. 15:16
12/21 anonim válasza:
Hát én 14 évesen ilyenekről már nem kérdeztem meg anyámat. Elmentem a fodrászhoz és megcsináltattam amilyenre akartam. Anyámnak vagy tetszett vagy nem, de úgy volt vele, hogy nekem kell vele kimennem az utcára és semmi visszafordíthatatlan nem történhet, legrosszabb esetben is majd vissza nő.
2017. márc. 11. 15:36
13/21 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy most befested vörösre, hanem ez egy olyan folyamat amivel nem tudsz majd leállni. Az a vörös elkezd kikopni, lenőni és akkor újra akarod majd festetni. Megunod a vöröset, befested másra. Én már csak tudom, 13 éves korom óta festve van a hajam és most, 26 évesen sikerült leszoknom róla. :D Tényleg tönkreteszi...szóval szerintem kimosható festéket válassz, abba lehet anyukád is belemegy.
2017. márc. 11. 15:39
14/21 anonim válasza:
11-es, a fenéket. Én is meg tudtam oldani 14 évesen, hogy igényesen nézzek ki festett hajjal, meg naturális sminkkel. Aki nem tudja kezelni a külsejét, az néz ki művin.
9-es voltam
2017. márc. 11. 16:06
15/21 anonim válasza:
Szinezovel fesd be :) tenyleg. Szerintem az nem art. En nyáron két hónap alatt kétszer festettem be a hajam vörös szinezovel (bar én nem pirssal, hanem rezvorossel, de a barna hajam nagyon pirosasra fogta be) Es kikopott kb 3 hónap alatt. A hajam nem lett töredezett, semmi baja, szinte meg sem érezte. Az mas kerdes, h nekem 14 évesen kopaszra lenyirtak volna a fejem, ha a ezt megteszem, de ez szulotol fugg. De az anyukád mar egyszer megengedte, akkor nem lehet akkora baj egy szinezo :)
2017. márc. 11. 17:00
16/21 anonim válasza:
Szerintem enyni idősen minden ilyesmi nevetségesen hat. Smink is, hajfestés is. Mintha kifestős kakaódélutánról jönnél haza minden egyes nap.. Hanyagold a témát még egy 4-5 évig.
2017. márc. 11. 17:21
17/21 A kérdező kommentje:
A hajszínezőt tuti nem engedi meg.Szerinte hülyeség mert nem tartós.
2017. márc. 11. 18:12
18/21 anonim válasza:
14es, és minek kellett neked 14 évesen festett haj meg smink? A sminkelt gyerekek olyanok mint a bohócok..nevetségesek és szánalmasak.
2017. márc. 11. 18:28
19/21 anonim válasza:
A 3.fülbevalót megengedte azóta ? :)
Ha azt megengedte és már nem először van befestve,akkori már szerintem mindegy neki.
Bár én sem értem,hogy 14 évesen minek befesteni.Aztán ne csodálkozz,ha pár osztálytárs bizonyos szavakkal illet majd.
2017. márc. 11. 20:17
20/21 anonim válasza:
"Hát én 14 évesen ilyenekről már nem kérdeztem meg anyámat. Elmentem a fodrászhoz és megcsináltattam amilyenre akartam."
Hát igen, valahol ott ba**hattak el téged, hogy nem vágtak ilyenkor pofán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!