Hogyan győzzem meg anyut arról, hogy lehessen mégegy (egy harmadik) lyuk a bal fülemben? 14l
Arról is, hónapokig győzködtem,hogy második meglegyen.Nyáron meg is engedte,de szerintem azért,hogy ne nyaggassam.Szerinte nem ezzel kell kitünni a tömegből...(Ezt is több hónap alatt alig vette észre pár ember)
Hogy győztem meg?
Szerintem ne b.....k már a lányt!😒
Úgy bírom ezeket...majd ha nagyobb leszel megérted...:)) Ha válaszolsz legyél olyan aranyos és indokold meg! Ha az lányom lenne engedném neki!Le lehet ezért pontozni!Semmi nincs abban ha ki van szúrva a füle!Nem ugyan az egy pl: fültágítóval! És max ha nem akarja hogy nagyon feltűnő legyen(amúgy se az) ak nem rak be fülbevalót.
Kérdésedhez vissza térve,próbálj le ülni vele,megbeszélni.Mond hogy nem olyan mint egy tetoválás,ha úgy van hogy mindig üresen hagyod be forr(ettől még neked nem kell üresen hagyni ha már kilyukasztottad).Nem tudom mennyit kell érte fizetni,de csináld azt hogy a lyukasztás költségeit te állod.
Mondd, hogy ez ma már egyáltalán nem feltűnő, nagyon is hétköznapi. Ha pedig megunod, kiveszed, és benő a lyuk.
Ha az édesanyád nagyon régimódi típus, lehet, hogy nem fogod tudni meggyőzni. Velem 14 évesen eljött az enyám simán piercinget szúratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!