Hogyan győzzem meg anyut arról, hogy lehessen mégegy (egy harmadik) lyuk a bal fülemben? 14l
Figyelt kérdés
Arról is, hónapokig győzködtem,hogy második meglegyen.Nyáron meg is engedte,de szerintem azért,hogy ne nyaggassam.Szerinte nem ezzel kell kitünni a tömegből...(Ezt is több hónap alatt alig vette észre pár ember)
Hogy győztem meg?
2017. febr. 3. 05:53
11/15 anonim válasza:
Mire nem elég egy fülbevaló? Azért megértem anyádat is.
Menj el aztán rakasd be, úgy is azt fogod csinálni. Csak azért azt nehéz felfognom mire jó 3 lyuk, mitől lesz az szebb, mint egy sima.
12/15 anonim válasza:
Ki a szaft erdejek ez a lepontozòsdi baromsag? Legszi ezt is pontozzatok le
13/15 anonim válasza:
Elmész és kilöveted,ennyit tudsz tenni.De ne 3 luk legyen,hanem 4,mert előbb-utóbb úgy is akarsz majd még egyet,elég hülyén néz ki ha az egyik füledben kettő,a màsikban csak egy fülbevaló van.
14/15 anonim válasza:
Ha nagyon nem akarja megengedni, sajnos nem lehet mit kezdeni vele, tapasztalatból tudom
Menj el dolgozni ha tudsz (sajnos ezzel várnod kell még egy évet), ha a saját pénzedből löveted ki ahhoz tényleg nem lesz semmi köze.
15/15 anonim válasza:
jééé nekem is kettő van az egyikben, 28 éve lövettem ki 14 évesen hát most jó hogy mondod!:) megnézem este..könnyen benőhet utána..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!