Mit tegyek egy gonosz nevelő apával?
Anyukámék elváltak, apa próbált magához venni de nem sikerült neki mert anyám úgy hazudik mint a vízfolyás.
Össze házasodott a nevelőapámmal.Az elején minden renden volt.De egy idő után elkezdett nem normális dolgokat csinálni. Például:Felhív telefonon hogy csináljak neki pattogatott kukoricát, miközben ő a földszinten (családi házba élünk) kb 5 méterre volt a mikrótól én meg fenn az emeleten tanultam. Ha valamit kapok (pl: havonta egy tábla Milkát) azt meg kell hálálnom, nem megköszönnöm hanem meghálálnom. Miközben apukám, meg az élet társa tök kedves és normálisan el lehet beszélgetni velük, nevelő apám meg: na mi a helyzet a lányokkal, tetszik valamelyik?
Meg: tudod a f....d másra is kell használni.
Mások előtt természetesen elő adja a minta szülőt.
Ami meg a hegy csúcsa:Apának kell hívnom!!!!
Azzal az indokkal, hogy ha nem apának hívom az megalázó.Egyik kedvencem: feneket kell nyalni!
mondanom kell neki, hogy szeretem stb.
Apukámék valamikor ki akadtak,letámadták anyámat(szerencsére), hogy mit képzel az a dagadt pénisz,hogy ugráltat engem.Persze elvertek mint szódás a lovát.Apukámék mondták, hogy ha betöltöm a 16-ot akkor dönthetek, hogy kihez költözzek, és hogy akarok-e látogatási jogot.
Mit tegyek? Értelmes válaszokat kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!