Ha a 14 éves lányod egy 19 éves srác hozná haza az iskolából autóval, hogyan reagálnál?
Belegondolva, hogy engem egy 17 éves lány kb 5-6 évvel ezelőtt kb 30 éves koromban el akart csábítani... (Férfi vagyok, hozzáteszem.) Aztán meg dobott, mielőtt összejöttünk volna, a körülmények miatt. Kissé kifacsart ez a mai világ. Még szerencse, hogy ne, éltem bele magam a kapcsolatba.
(Egyébként eleve elutasítottam vele a szexet, míg be nem tölti a 18-at. Lehet, hogy ez volt az egyik gondja velem...? Az első találkozások alkalmával nagyon érdeklődött irántam, pedig tudta, hogy anyagi gondjaim vannak. Szóval a mai tinilányok hajtósak? És ez nem egyedi eset?)
#21 "Egyébként eleve elutasítottam vele a szexet, míg be nem tölti a 18-at. Lehet, hogy ez volt az egyik gondja velem..." - valószínű, és mondd, hogy nem volt teljesen igaza...
Engem 33 évesen "csábított el" egy 17 éves lány, és az első adandó alkalommal az ágyban kötöttünk ki, ahogy azt kell:)... most vagyunk 20 évesek:)
Megint én vagyok és nem tartom ezt valószínűnek, amit feltételezel -bár nem kizárt-, de amiatt nem valószínű ok, mert kezdettől a katolikus szülei közbeálltak.
Én egyébként, amióta kb 25 / 30 felett járok,
elvből nem szexelek kiskorúakkal akkor se, ha már 17 éves a partner.
Ha pont ez nem tetszett az (akkoriban) szűz 17 éves lánynak, akkor jobb is, hogy nem jöttem vele össze... A lélek a fontosabb számomra... Neki, ha tegyük fel, a testiek voltak a fontosabbak, akkor csá...
De nem tudhatjuk ezt már utólag, mi volt az igazi ok... de esélyesebben a szülei, és esélyesen csak a szülei.
Mert máskülönben nagyon várta velem a találkozásokat, amit párszor meg is ejtettünk (neten meg mindennap írtunk egymásnak hosszú hónapokig közben is) ... amíg a szülei nem kezdtek el kavarni... pedig én telefonon egyeztettem a "kedves mamájával", annak idején...
Ja, és hozzáteszem, hogy kb 30 éves korom óta ő volt az egyetlen kiskorú, akivel egyáltalán lehetett volna valami nekem...
De direkt meg se csókoltam, legfeljebb később tettem volna, ha a dolog rendben alakultak volna.
Nem siettem a csókkal se, mert 30 felett jártam már, és a körülmények is számítanak.
(Huszonévesen voltam viszont néhány 16 / 17 éves lánnyal.)
Na de minek hajtanék kiskorúakra, 30 felett??
Az más kérdés, hogy teljesen normális szerintem, ha egy férfinek feláll pl
egy bájos 15 / 16 éves lánytól...
Ebben semmi rossz nincs. A természet így találta ki a férfi hormonjait, nemi késztetését. A szaporodás okán.
De haverságnál közelebbit nem tartok normális hozzáállásnak egy 30 éves, meg egy 15 éves között. Értelemszerűen intim viszony 15 alattival SE, ha 30 feletti az idősebb.
De ha 16-17 éves a fiatalabb, azt határesetnek tartom, párkapcsolatra, szexre, ha a másik fél 30 feletti.
Mindenesetre generációs okokból is simább ügy, ha max huszonéves az idősebb, míg a másik meg 16 / 17 éves.
#25, a mi döntéseinket azt hiszem elég egyértelműen igazolja az azóta eltelt 20 év:)
Az ismerkedésről meg annyit, hogy szerintem ritka, hogy az ember először a másik személyi igazolványával találkozik benne a születési dátumával, tehát ez inkább úgy néz ki, hogy két ember beszélgetni kezd, és egymásnak szimpatikusnak bizonyulnak:))
Előző, mondom, nálam 30 felett a 17 éves lánnyal internetes közegben kezdődött az ismerkedés. Ott meg egy idő után előjön a születési év, mélyebb ismerkedésnél mindenképp, de sokszor egyébként is... Ami kissé el is szomorított engem, mivel addig megvolt az érzelmi összhang... Bíztam benne, hogy már nagykorú, de hát ez dobta a gép, anno...
Bár élőben is kölcsönös volt a szimpátia, egyébként simán 19-nek nézett ki az akkoriban 17 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!