Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem fel a pénzt? 16...

Hogyan vegyem fel a pénzt? 16 évesen?

Figyelt kérdés
Szóval, foci fogadásban nyertem 108k forintot, igen. Osztálytársamat nem szeretném megkérni mert biztos kér érte valamit. A szüleim meg nem szeretik hogy fogadok mert nagyon vallásosak/rá lehet szokni(életembe kb 6..7x fogadtam). Mit csináljak?
2017. márc. 10. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
18 alatti nem fogadhat, nem veheti fel a nyereményt, úgyhogy bukta. Vagy megkérsz egy felnőttet, vagy annyi neki...
2017. márc. 10. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne vedd fel ha ilyen fillerb*szo vagy... adsz osztalytarsadnak 1-2ezret es meg van oldva
2017. márc. 10. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az osztálytársaid nem 16 évesek?
2017. márc. 10. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

pedig szerintem az a legjobb, ha szülőket megkéred... oké, hogy vallásosak, megmondod, hogy tudod, hol a határ, meg nagyon ritkán szoktál csak, de most nagyon jó meccsek voltak... ha veszel belőle valami nagyobb dolgot, úgyis kiderül, és akkor merül fel, hogy mégis honnan a lóvé...

úgyhogy szerintem beszéld ezt meg otthon... meg hogy ettől még nem leszel játékfüggő, hogy nagy ritkán kitöltesz egy totót, vagy valami...

mondjuk kérdés mekkora összeggel fogadtál, ha nagy pénzzel, akkor persze ne őket kérd meg, de pár száz forint még nem gáz...

2017. márc. 10. 18:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy shishabárban lehet fogadni. Ő azérr fogadhatott mert ismerik
2017. márc. 10. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van 18+ a suliban, abbol a 108kbol nem nagy dolog adni neki 1-2 ezret vagy egy doboz cigi vagy mit tudom en
2017. márc. 10. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

En nem biznek az osztalytarsaimban.

Inkabb a szuleidet vagy valami rokont kerj meg.

2017. márc. 10. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszülő? Unokatestvér? Nagynéni? Nagybácsi?
2017. márc. 10. 19:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha az osztálytársad sincs 18, akkor ő sem veheti fel.

Megkérnék egy családtagot. Bennük jobban bízom. Engem az sem zavarna, ha valaki kér egy kis pénzt érte. Csak előre beszéljük meg, ne akkor találja ki, amikor már felvette.

2017. márc. 10. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!