17 évesen nem ihatok kávét?!

Nyugodtan ihatsz. En is annyi idos vagyok, mint te, gimnazista es 15 eves korom ota kavezok, mindennap legalabb 2 deci, de amikor 7-tol du.4-ig suliban voltam, akkor 3 ilyen adag is lement. Na ettol mar valoban rosszul voltam, az en szamomra a 2 az, ami belefer meg (feketekavet iszom altalaban, bar ha "ismetlek", akkor a masodik mar inkabb csak cappucino). Neked is meg kell talalnod a hatart, amitol meg nem vagy rosszul es annyit nyugodtan elfogyaszthatsz. Normalis keretek kozott a kavenak tobb elonye van, mint hatranya. Termeszetesen ettol meg kell a rendes, pihenteto alvas, valamint az etkezest sem potolja, de nekem pl.rengeteget segit, hogy viszonylag eberen kibirjak egy dupla 7-8.orat, ha utana meg meg megyek korrepetalasra is, na hat akkor foleg kell.
Az energiaital viszont egy f*s, a vilag legalattomosabb talalmanya. Finomra van megcsinalva, hogy minel tobbet igyal belole, aztan persze gyozzed kibirni, hogy a szived majd kiugrik a helyerol. Egy doboz ilyen vacak kb.olyan, mintha 3 kavet ittal volna meg.

@20
Oh, azt nem neked címeztem, volt itt egy másik válasz, amit azóta töröltek.

27
Igen tanulsagos nevelesi elveid vannak.
Szerencsere keves az ilyen szulo 😆

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!