Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 évesen nem ihatok kávét?!

17 évesen nem ihatok kávét?!

Figyelt kérdés
Az helyzet hogy tegnap kb 5 órát aludtam. És az nap 10 órám volt+2 óra tesi az azt jelenti hogy 5kor elindulok otthonról és kb 8ra vagyok itthon. Na mondom most iszok egy jó kávét, életembe először elkészítem otthon. Erre kijön a szobájáaból és leolt hogy mit jépzelek hogy kávét iszom stb. Vendégségbe még egy cappucinót sem ihatok meg, ők mondják meg helyettem hogy "neki lesz egy tea" Mondom anyámnak hogy akkor veszek 2 energiaitalt, hát most istenem. Csak az nincs ingyen. Erre el kezett velem ordibáli hogy még gyerek vagyok, fejlődő szervezet még nem ihat ilyet. Szépen otthagytam és vettem energiaitalt a boltban, ÉS MÉG NEM HALTAM MEG.
2017. márc. 10. 05:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem te, 84%-os, azt a választ azóta már törölték. Azt írta, hogy uh, de jó, hogy nekem nincs ilyen hülye fiam, mint a kérdező... szerencsére nekem normális fiam van. Valami ilyesmit.
2017. márc. 10. 12:28
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan ihatsz. En is annyi idos vagyok, mint te, gimnazista es 15 eves korom ota kavezok, mindennap legalabb 2 deci, de amikor 7-tol du.4-ig suliban voltam, akkor 3 ilyen adag is lement. Na ettol mar valoban rosszul voltam, az en szamomra a 2 az, ami belefer meg (feketekavet iszom altalaban, bar ha "ismetlek", akkor a masodik mar inkabb csak cappucino). Neked is meg kell talalnod a hatart, amitol meg nem vagy rosszul es annyit nyugodtan elfogyaszthatsz. Normalis keretek kozott a kavenak tobb elonye van, mint hatranya. Termeszetesen ettol meg kell a rendes, pihenteto alvas, valamint az etkezest sem potolja, de nekem pl.rengeteget segit, hogy viszonylag eberen kibirjak egy dupla 7-8.orat, ha utana meg meg megyek korrepetalasra is, na hat akkor foleg kell.

Az energiaital viszont egy f*s, a vilag legalattomosabb talalmanya. Finomra van megcsinalva, hogy minel tobbet igyal belole, aztan persze gyozzed kibirni, hogy a szived majd kiugrik a helyerol. Egy doboz ilyen vacak kb.olyan, mintha 3 kavet ittal volna meg.

2017. márc. 10. 12:30
 23/35 anonim ***** válasza:
25%
A lepontozóimnak ajánlom a google használatát. Egy instant kávéban bizonyítottan kevesebb koffein van mint a teában. Csak titeket minősít az hogy ahelyett hogy utánanéznétek lepontoztok. 10es
2017. márc. 10. 12:36
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint utálom a kávét, és megértem hogy kell, mert én is ötkor kelek, én csak muszájból iszom ritkán. Anyud nem fogja megtiltani vagy ha annyira igen akkor vegyél olyat amit nem kell főzni vízben vagy tejben oldódik, nem hiszem h drága lenne és rakd el magadnak szekrényedbe vagy valahova. Ha nem állsz ki magadért soha nem fogsz előtte inni kávét? Vendégségben is nyugodtan kérjél. Maximum kiakad egyszer, úgy is fogsz inni , hiába mondja.
2017. márc. 10. 12:49
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

@20

Oh, azt nem neked címeztem, volt itt egy másik válasz, amit azóta töröltek.

2017. márc. 10. 13:05
 26/35 anonim ***** válasza:
59%
Nyugodtan igyál kávét és ne vedd figyelembe a véleményét. Csak mondjuk nem értem, hogy 17 évesen minek a kávé, mert nincs rá szükséged.
2017. márc. 10. 14:17
 27/35 anonim válasza:
15%
Fiam. Minden lehet. Ha ennyire pava gyerek vagy hagyd ott a sulit, koltozz el...a sajat keretedre annyi kavet iszol majd amennyit akarsz =)) Amig otthon vagy azt csinalod amit anyad mond.
2017. márc. 10. 14:57
 28/35 anonim ***** válasza:
90%

27

Igen tanulsagos nevelesi elveid vannak.

Szerencsere keves az ilyen szulo 😆

2017. márc. 10. 15:23
 29/35 anonim ***** válasza:
84%
#27 Az ilyen szülő csak azt éri el, hogy előbb-utóbb lelép a gyereke otthonról, aztán szövőévente egyszer, ha hazalátogat. Plussz kontraproduktív is a ilyen a nevelés, könnyen visszafelé sül el ilyen "mindentől eltiltom" mentalitás, mert nem tanulja meg a gyerek mi a helyes/követendő és mi nem. Ezáltal könnyen elzülledhet a gyermek, ha kikerül a szülői felügyelet alól.
2017. márc. 10. 15:35
 30/35 anonim ***** válasza:
64%
#27 Annyiira látszik, hogy még gyerek vagy. Ha nem értesz hozzá, ne szólj bele.
2017. márc. 10. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!