17 évesen nem ihatok kávét?!

Semmi bajod nem lesz a kavetol. Nyugodtan megihatod
En 15 eves korom ota kavezom. Persze nem kell tobbet inni mint napj 1 vagy 2. De tobbre mesz mint egy energiaitallal. 2 olyan kb feler 5 kaveval
Na az baromi nem jo hosszann fogyasztani
Ilyezt en meg se kerdeznek
Lefoznem es automatikusan meginnam. Anno nalam semmi gondot nem csinaltak belole a szuleim. Hozzateszem eleg alacsony a vernyomasom. 2 kave utan 100.
Sok szempontbol egeszseges is. Tobb formaja is letezik. Nekem pl a cappucino finomde semmi hatasa nincsen es soha nem is volt
Ezt viszont szervezete valogatja.

én ilyen koromban már vodkával, pezsgővel kevertem az energiaitalt... nekem sem engedték meg...
De hát kávét, vendégségben, egy kiadós ebéd mellé, abszolút belefér... vagy reggel. ha betöltöd a 18at, akkor egyik napra a másikra kifejlődsz, vagy mégis mit gondolnak otthon? :D az hogy van egy élesen meghúzott jogi határ a kiskorúság, és a nagykorúság közt, az egy dolog, a természet hála a jó égnek ennél változatosabb, és valaki kicsit előbb érik, előbb tart igényt bizonyos dolgokra, valaki később.
ez meg az álszentség teteje, hogy neked tea, de ő meg bekávézik... ha annyira egészségtelennek tartja, akkor minek issza...egy felnőtt ember szívét is felpörgeti a koffein... az sem természetes...egyébként a teában is van. csak az lassabban, de tartósan fejti ki a hatását...
szóval a teával itatás se jobb....
A másik kedvencem amikor bemondják, hogy kávét nem, tejeskávét igen :DDD a tejeskávéban pontosan ugyanannyi a kávé, csak fel van húzva tejjel... épp ugyanannyi milligramm koffein jut a szervezetedbe sok tejjel, mint amennyi akkor, ha csak két cseppet raksz bele...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!