Normális ez a viselkedés?
24 éves vagyok, meglátogatom édesanyámat, de olyan egy flegma viselkedése volt hogy az összes kedvem elment tőle. Meghalt a szomszéd 70 év feletti néni, igen nagyon sajnálom nagyon szomorú mert nem volt beteg, de hogy az 50 éves édesanyám emiatt letargikus hangulatba került mert milyen kegyetlen az élet, milyen hirtelen meghalt és ezért nem szabad veszekedni nagyon rosszul esett, én csak hallgattam nem vitáztam vele hogy miért veszi ennyire a lelkére, de ő közölte egyedül akar lenni nincs kedve és stb.
Nekem ha nem lenne hozzá kedvem sem beszélnék így vele. Augusztusban megszületik a kislányom, téved ha azt hiszi hogy majd én is rá fogok érni hogy ide menjek vele meg oda és stb és stb.....
Tudod Anyukad idosodik es erzekenyen erinti az ido mulasa es kegyetlensege, plusz hameg szerette is a szomszedot akkor gyaszol is.
Az utolso mondatod meg gusztustalan, bocs de tipikusan a mai fiatal elsogyerekes anyuka aki "na jo en is szulni fogok szoval innentol anyam csak majd kethetente vendegsegbe masfel orara ha epp nem zavar".......Azert mert gyereked lesz meg ne felejtsd el hogy neked is van anyad.....
Fésüld ki a hormonjaidat és lásd be: rajtad kívül más embereknek is vannak érzései. Anyukád egy jó ismerőst gyászol, aki hirtelen meghalt. Mit vártál, hogy majd előad egy egyszemélyes stand-up comedyt a kedvedért?
Segítsek? Melyik részét nem érted a helyzetnek?
Es te vagy 24 eves es varandos?
Jezus. Azert majd a gyerekedet, vidd gyakran mamahoz legalabb lassa mi az az empatia, ha mar toled nem fogja.
Hát elárulom ez teljesen normális reakció anyukád részéről, ezt úgy hívják: GYÁSZ.
Elég szomorú, hogy ebben nem állsz édesanyád oldalára. Nálunk is volt szeretett rokon, szomszéd, barátnő aki meghalt. Teljesen normális reakció ez ilyenkor. Ilyenkor inkább mellette kellene lenned, támogatni.
"Augusztusban megszületik a kislányom, téved ha azt hiszi hogy majd én is rá fogok érni hogy ide menjek vele meg oda és stb és stb....."
Ebben az esetben ha Ő azt fogja mondani, tévedsz ha azt hiszed, hogy majd vigyázni fogok rá vagy stb. na akkor meg azon fogsz kiakadni?
Szóval kérdező baromira tévedsz. De elég rossz felfogásod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!