Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 22 éves...

Mit szólnátok, ha a 22 éves lányotoknak még soha nem lett volna barátja?

Figyelt kérdés
Sosem mutatott még be senkit. Már nem lakik itthon, de az élménybeszámolókból kimaradnak a fiúk, mintha csak az egyetem, a barátok meg a munka létezne a világon. Mit gondolnátok ebben az esetben? Lehet, hogy van kapcsolata, amiről nem beszél, vagy későn érő, esetleg soha nem lesz senkije? Interneten se látni kettesben fiúval, ha bulizni vagy moziban volt, akkor is mindig egy csapattal, vagy egy-egy barátnővel.
2017. márc. 7. 22:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Felnőtt önálló nő. Magánügy. Ha beavat a bizalmába megköszönném, ha nem, gondolkodnék mit rontottam el. Szerintem hagyd.
2017. márc. 8. 19:45
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Leszbikus
2017. márc. 9. 15:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Van ilyen barátnőm ,amúgy kedves, aranyos lány, jó, nem egy Scarlett Johansson de most istenem sok foglalt csaj sem az. Egyszerűen nem keres aktívan pasit, úgy van vele majd ha találkozik olyannal úgyis összejönnek, én is így voltam csak mákom volt és 16 évesen már találtam egy jó kapcsolatot, valakinek ez később jön össze.
2017. márc. 9. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!