Normális amit érzek?

Figyelt kérdés

Apám már lassan 3 éve külföldön dolgozik. Igazából hozzá vagyok szokva. Hazajön hétvégente, de igazából csak ekkor. Nyáron sem kap szabadságot hosszabb időre. Viszont ma elkezdtem nézegetni a régebbi családi képeket. Rámjött a sírhatnék, hogy akkor mennyire más volt minden. Akkor még "normális" kapcsolatunk volt. Tudtunk beszélgetni, együtt lenni sokkal többet. Közelebb éreztem magamhoz. Így belegondolva fáj. Kegyetlenül rossz. Mintha elvesztettem volna az egyik felelmet. Nem tudom mitévő legyek :(

16/L

2017. márc. 7. 21:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#8 sajat peldat idéztem fel ,es a nagy iras közepette véletlenül Németo.t írtam külföld helyett :D akkot nemeto. Helyett kepzeljetek oda külföldot
2017. márc. 8. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!