Hogyan tudnék apámmal kompromisszumot kötni ebben a szörnyű helyzetben?
Figyelt kérdés
Elég szegnyek vagyunk és apám szeretne most elég nagy pénzt csinálni abból, hogy eladja az összes (kb. 300 db) könyvét amik egyenként több mint 400+ oldalasak. De ugye nem akarja, hogy elvesszen belőle a tudás és a számítógépbe legyenek scannelve. És hát ki másra lehet rákényszeríteni, hogy csinálja meg, mint a 17 éves fiára. Megkért, hogy az összes könyvet scanneljem be a számítógépbe. Egy könyv kb 3-4 órát vesz igénybe. Minnél előbb kell bescannelnem mert a vevő nem tud várni. Interneten kikerestem már kb 20 könyvet de a többi olyan limitált szakirodalom, hogy nem találom őket. Ha visszautasítom a "segítséget" mindent megvonnának tőlem és 18 évesen repülnék itthonról mert nem segítek neki a munkába. Ja és szeret heccelni azzal, hogy mindig mondja, hogy jön a scanner, meg jön a következő könyv, készüljek mert scannelek, stb. És ettől már gyomoridegem van 😢. Most is itt ülök egy előtt de már 100 oldal után a sírás kerülget. Nem akarom, hogy megvonják a gépem, telefonom, és a társasági életem, de azt se hogy emiatt ne legyen pénzünk, mit csináljak? Pár plussz infó: Ő azért nem csinálja, mert nincs ideje (bár egész nap tv-zik és számítógépezik, de neki legyen igaza) és hiába mondom, hogy nekem nincs időm ,szerinte a gyereknek mindenre van ideje. Anya is mellette áll tehát ő is csak szivat.2017. márc. 5. 19:25
21/21 anonim válasza:
Kene irni egy adas-veteli szerzodest kolcsonkeresi lehetoseggel, tehat, h. 1. az eladott konyvet apuka kolcsonkerheti egy evben 1 hetre vagy 2 eleve csak kolcsonadjatok a konyveket jo penzert, fel evre. Nehogy elvesszen a sok tudas, jezus maria..... Apukanak kuldenek egy evere szolo konyvtarberletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!