Melyik hajat engednétek inkább meg a 16 éves tinilányotoknak? Vagy melyik az amit kevésbé néznétek rossz szemmel egy tinilányon? Miért?
2017. márc. 5. 14:35
31/34 anonim válasza:
A haj lenő. Nekem is volt gusztustalan színű hajam(ma már látom,hogy az volt) és tönkre is tettem a sok szőkítéssel, konkrétan cirok seprű állaga volt a hajamnak.
Aztán megjött az eszem és lenövesztettem.A lenőtt haj értelem szerűen egészséges, nem károsodott.
Én engedném az ilyet is, ha nem aznap találja ki,hanem legalább pár hónapig érleli a gondolatot ,utána jár stb.
Inkább a haját festesse meg vágassa, mint hogy maradandó tetoválást és testékszereket rakasson.Amiket max műtéttel lehet eltűntetni.
Míg a haj lenő..
32/34 anonim válasza:
Sokan mondták, hogy a felnyírt haj gusztustalanul fog kinézni, ha elkezd nőni. Hát igazából elég máshova tenni a választékot, és már nem is látszik.
33/34 anonim válasza:
Mindkettőt. (a rastát, nem igazán, de ha tudná ápolni rendesen, akkor nincs ellenvetésem) és mivel 16 éves , nyugodtan megengedném neki.
34/34 anonim válasza:
Első! Nagyon tetszik, de a második pedig nagyon nem! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!