Van hr-es ismerősünk. Az ilyenek önéletrajzát el sem olvassa. Teljesen meg tudom érteni. Egy kultúrált cég, külföldi partnerekkel nem engedhet meg magának ilyen visszataszító külsejű alkalmazottakat. Az első ritka ronda, a második pedig egy igénytelen, potenciális tetüfészek. Egyáltalán nem tartom nőiesnek egyiket sem. Vonzónak főleg nem.
2017. márc. 5. 16:59
22/34 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de én megengedném mindkettőt. Minden tini szeret lázadni, mikor máskor tehetné meg ezt, mint tizenévesen. Nekem egyébként a raszta nem tetszik, de hát könyörgöm, ez csak haj. És nem szégyellnék végigmenni a saját lányommal az utcán. Az ilyen illető gondolkozzon már el, milyen szülő.
2017. márc. 5. 17:16
23/34 anonim válasza:
Én mindkettőt megengedném. Majd elmúlik mindkét korszak:)
Egyébként nem igénytelen a raszta. Teljesen jól tisztán tartható, csak a legtöbb raszta sajnos nem igényes erre, de aki igen, az megteheti. Csak tovább tart a hajmosás, ennyi. És habár macerás, de meg lehet oldani, hogy ha megunja, akkor ne kelljen nullás gép.
Most lázadjon, ne 40 évesen.
2017. márc. 5. 18:42
24/34 anonim válasza:
16: Sajnos ez nem így van. Nekem sokkal kisebb beavatkozás tette tönkre egy életre a hajamat, már 25 éve nem nő vissza szépen olyanra, mint volt, és harmadára fogyatkozott a mennyisége is a korábbinak. Barátnőm a feneke alá érő haját vágta le hátközépig érőre egyszer, 19 évesen, és azóta nem hajlandó az eredeti hosszra megnőni neki, még a derekáig sem. Szóval ártalmatlannak tartott beavatkozások is okozhatnak maradandó kárt!
2017. márc. 5. 20:06
25/34 anonim válasza:
Utolsó: sajnos ennek én is az áldozata vagyok. Szép hosszú dús hajam volt leszivattam szőkére majd rózsaszínre festettem 1szer utána többet nem festettem csak akkor amikor visszafestettem az eredetire, a mai napig nem nő mell alá és a fodrászom szerint ahogy vágja már törik. Nem igaz hogy nem tesz kárt 16os mint látod nekem egy alkalom elég volt arra hogy tejesen szétmenjen a hajam.
2017. márc. 5. 20:16
26/34 anonim válasza:
bármelyiket.. istenem, 16 éves, hagy ne a szülei döntsék el milyen legyen a haja. ha értelmes önálló gyereket akarnak nevelni belőle, ennyi szabadságot megérdemel. majd megbánja, akkor már az ő dolga lesz
2017. márc. 5. 20:41
27/34 anonim válasza:
26: De a szülő dolga, hogy megadja a gyereknek azokat az infókat, hogy ez mivel jár, mert a gyerek azért gyerek, mert még nem tudja.
A 2 éves gyereknek sem engedjük a villát a konnektorba dugni, hogy majd megtapasztalja és megbánja... Ne tegyen magában a gyerek visszafordíthatatlan kárt 16 évesen.
Vagy cigivel és itallal ellátni is jónak tartod, hogy a saját kárán okuljon, és 55 éves legyen, mire újra tiszta lesz, ha egyáltalán...?
2017. márc. 5. 20:45
28/34 anonim válasza:
21-es: épp ezért kellene hagyni őket 16-7 évesen kísérletezgetni ilyen hülyeségekkel, mint a fent linkelt hajak, hogy ne akkor jusson eszükbe, amikor már munkát illene keresniük.
Egyébként én mindkettőt engedném, ha megbánja, akkor az az ő baja, de azért egy frizura nem olyan maradandó dolog, mint pl. egy tetoválás (azt pl. csak 18 felett engedném).
2017. márc. 6. 10:11
29/34 anonim válasza:
Egyiknek sem örülnék, de inkább a raszta. A közhiedelemmel ellentétben igenis kell mosni és ápolni, és ha ezt rendesen csinálja valaki, egyáltalán nem lesz a haja büdös, tetves stb. Nyilván persze ez lenne egyben a feltétel is, hogy rendesen karban kell tartania.
Az elsõ meg ocsmány és leginkább azok hordják, akik ilyen fúdenagy emooook meg fene tudja, mik. Arról nem is beszélve, hogy kb.csak a fodrásztól eljövetel után néz ki így, egyébként az ilyen élénk színt iszonyú sokszor kell újrafesteni, hogy ne fakuljon meg, a leborotvált rész meg állati csúnya, amikor elkezd visszanõni, ráadásul ha megunod, évekbe telik újranöveszteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!