Hogy költözzek így el?
Szeretném mindenekelőtt leszögezni, hogy nagyon szeretem anyukámat és tudom, hogy ő is engem. Amit a családunkról tudni kell, hogy hárman élünk együtt (plusz egy kiskutya). Én, húgom és anya. Apukánk 6 éve halt meg. Húgom vidéken tanul, általában csak hétvégén van otthon. Én 22 éves vagyok, utolsó éves egyetemista. Ha minden jól megy nyár végére főállásban tudok majd dolgozni. Van egy párom, akivel 4 éve vagyunk együtt és amint pénzügyileg tudunk, szeretnénk összeköltözni. A gond viszont itt jön. Amikor húgom nincs otthon, akkor nem is tudok páromnál aludni, mert anyukám rögtön megjegyezné, hogy tényleg egyedül hagyom e vagy húzná a száját. Én meg vagyok olyan lelkiismeretes hogy nem tudom otthagyni. Párszor felvetettem már neki hogy amint lesz munkám el akarok költözni, élni a saját életemet. Volt amikor azzal jött hogy akkor költözzek, ha el tudom tartani magam, máskor pedig csak annyit mondott, hogy kösz. Mégis hogy közöljem majd vele hogy költözni szeretnék, hogy én se bántsam meg és ő se kezdjen lelki terrorba?
Előre is köszönöm a segítséget! :)

Ne érdekeljen, egy ideig ugyis duzzogni fog, aztán megbékél...
Ez a te életed, be hagyd, hogy elcsessze, mert ö képteleb egyedül ellenni. Menjen klubba, uj hobbi, stb, oldja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!